Miljardären Michael Kim stängde sin fond på 6,5 miljarder dollar Amid The Pandemics! Han är nu redo att slå in på affärer.

Michael Byungju Kim, grundaren av MBK partners, lanserade sina nya fonder föregående år i november månad. När ingen kan föreställa sig denna pandemisituation av covid19. Alla människor i världen när de var under lockdown, fortfarande i krisen, stängde han den största och 5:e fonden i MBK’S 2020. Det finns en ökning med 6,5 miljarder på så kort tid i denna globala nödsituation. Michael Kim är en person som alla pratar om eller siktar på att lära känna bättre.

Asian Private Equitys gudfader

Han är känd som gudfadern för Asian Private Equity på grund av sin framgång. Han är medgrundare och grundare av MBK-partners. Som vi vet för oss alla orsakar denna pandemi bara kris, men för Kim blir den ironiskt nog en hjälpande källa att nå målet. Och vissa gillar att hjälpa honom att bli miljardär.Detta skapar nya möjligheter för sådana företag och människor. Nu blir företaget det största Asienbaserade aktiebolaget. Inom sex månader från november, i maj månad, stängde han sina fonder som var den 5:e största fonden i detta företag. Framgång ger inte bara nya vinster utan också tillgång till vinsterna.

Vad sa han i sin videointervju?

Han sa att han sökte efter starka företag med självförtroende, solida marknader, produkter och varumärken. Efter att ha använt dessa strategier blir han den 50:e rikaste personen i Korea. Deras företag kan nu bli den 5:e största som finns i Asien med en vinst på 6,5 miljarder dollar.

Han har också skrivit en bok som han berättade för att det tog ungefär 25 år att bli färdig där han nämnde sin livshistoria, kamp och vändpunkten i sitt liv som leder honom till att bli medgrundare och VD för MBK partners. företag.

För fler nyheter, uppdateringar och insikter håll ögonen öppna med oss.