Miley Cyrus skiljer sig med Cody Simpson! Hon sa att hon inte vill ha något drama! Klicka för att läsa mer.

Miley Cyrus har nått rubrikerna av många anledningar. Tius tid, det är nyheten om hennes splittring med Cody Simpson som får fansen att chockas. Miley bekräftade sitt uppbrott med Cody och bröt sin tystnad om detta ämne. Hon nämnde också att hon inte vill ha någon dramatik över detta. De vill hålla allt så rent och enkelt som möjligt. Som vi vet började de dejta varandra i oktober 2019 när hon separerade från Liam Hemsworth. Vänskapen kommer att fortsätta mellan dem eftersom de är vänner sedan mer än 10 år och den delen av deras förhållande kommer inte att förändras.

Ta en titt på den här korta videon för att veta vad sångerskan Miley Cyrus vill säga om denna split-

https://themarketactivity.com/wp-content/uploads/2020/08/videoplayback-5-1.mp4

Delade Miley Cyrus och Cody Simpson verkligen!

Enligt källorna har de slutat för sitt förhållande. Det har bildats olika nyheter under de senaste veckorna om deras relationsstatus men ingen är säker på detta. Men nu tillkännagav de officiellt sitt uppbrott med varandra. Miley klargjorde att de ville vara oss själva först och just nu är de inte bra tillsammans!Även om de delade ett fantastiskt band med varandra sedan 2019. Förra året i november månad tog Cody stor hand om Miley när hon genomgår sin stämbandsoperation. Vi har sett deras kärlek i deras bilder tillsammans hur de ser ut tillsammans och vilken typ av band de delade. När de var i ett förhållande tog de hand om varandra och har massor av kärlek mellan sig.

Om deras vackra och kryddiga stunder tillsammans!

De var ett fantastiskt par eftersom de alltid njöt av varandras sällskap från början av deras förhållande. Från att göra TikToks videor tillsammans till att dela kaffe i Calabasas. Och nu lägger de upp sina bilder tillsammans och delar sina gamla minnen med fansen över sociala medier. Och fans har också älskat att titta på dessa korta utdrag och bilder på paret tillsammans.

Inlägget inkluderar födelsedagsbilder, TikToks jamming och deras dansvideor tillsammans. De har också samma matchande tatuering tillsammans. Men vet inte orsaken bakom deras separation när så mycket kärlek finns mellan dem. Miley pratar bara om att de vill vara oss själva först.

Vad som händer bredvid dem båda är tyvärr okänt för någon just nu. Låt oss se vad som händer härnäst.

Håll kontakten med Marknadsaktiviteten för fler nyheter, uppdateringar och insikter!