Miley Cyrus och Cody Simpson: Miley öppnade för sitt uppbrott med pojkvännen Cody Simpson!

Link-ups och breakups är dagliga sevärdheter i Hollywood. Den senaste av alla är den amerikanska popsångaren Miley Cyrus och hennes pojkvän Cody Simpson . Paret började dejta för bara några månader sedan, och nu har nyheten om deras splittring dykt upp i media. Och för bekräftelse väljer Cyrus att säga upp den här gången.Läs här om parets split, och kärlekslivet där och mer.

Miley Ray Cyrus, 27, är en amerikansk singer-songwriter, skådespelerska och skivproducent. Hennes låtar har en rad olika stilar, från pop och country-pop till hiphop. Mileys privatliv, offentliga framträdande och framträdanden har ofta väckt kontroverser och fått omfattande mediebevakning.

Miley Cyrus och Cody Simpson: Tidslinjen

Cyrus och Simpson började dejta i oktober 2019. De bekräftade ryktena samma månad och började lägga upp foton och videor med varandra på sociala medier. Månader senare verkade paret må bra. I april 2020 berättade Simpson för Sydney Morning Herald att Cyrus är en underbar sak. Hon är kreativ och inspirerande, extremt oberoende och uppmuntrar mig att vara min person också. Vi är båda kreativa individer som stöttar varandra i vårt arbete. Kändisparet stoltserade med sina romantiska stunder och fick till och med hänge sig åt PDA.

Miley Cyrus tidigare relationer

Innan de dejtade Cody var Cyrus gift med Liam Hemsworth , en australisk skådespelare. De träffades första gången på inspelningen av sin film Den sista sången .’ De började dejta direkt efter det. Duon separerade ett par gånger, framför allt 2013, efter att ha förlovat sig året innan. De blev tillsammans igen 2016 och bestämde sig för att gifta sig i december 2018.

Äktenskapet var inte tillräckligt fruktbart eftersom paret tillkännagav sin split ett år efter deras äktenskap. Cyrus släppte sedan en singel, Glida iväg, som något avslöjade orsaken till deras separation. Hemsworth ansökte om skilsmässa, som godkändes i början av 2020. Under de senaste månaderna har media uppmärksammat honom med modell Gabrielle Brooks.

Efter sin splittring med Hemsworth dejtade Cyrus kort med Kaitlynn Carter. Sedan, i början av oktober, greps hon med Simpson, som hon tidigare varit vän med i flera år. Även om de inte följde varandra i någon offentlig tillställning, publicerade Cyrus och Simpson sin kärlek på sociala medier för fans.

Miley gjorde uppbrottet med Simpson officiellt

När Cyrus sa till sina fans att hon var på Instagram Live för att dela lite te, höll Cyrus det löftet. Hon pratade först om sin nya singel och spelade den i 30 sekunder.

Jag har arbetat flitigt på den här låten och arbetat på den samling som kommer att komma ut TBD under de senaste två åren, rapporterade Cyrus och citerade till hennes kommande sjunde album. Hon fortsatte, Jag vill bara verkligen fira ikväll, inte bara det hårda arbete jag lagt ner på den här låten utan alla mina medarbetare, och så jag vill bara få något som uppenbarligen är ur vägen.

Efter att ha avslutat diskussionen om sitt album sa 27-åringen: Så idag kom det fram att jag och min pojkvän har gjort slut, fortsatte Miley. Det bekräftades av en 'pålitlig källa' även om ingen är pålitlig i ett förhållande förutom de två individerna som deltar i det, tillade hon och hänvisade till de anonyma citeringarna av media.

Cyrus verifierade ryktena och sa: Men just nu kan två halvor inte göra en helhet, och vi arbetar separat bara på oss själva för att bli de människor vi vill vara. Som alla andra i den här åldern väljer vi bara vem vi vill vara och vad vi vill göra med våra liv.

Återigen noterade Cyrus mediaantagandet. Gör det inte till någon dramahistoria om vi nästa vecka är ute och hänger eller köper pizza. Vi har varit vänner i tio år, och vi kommer att fortsätta att vara vänner. Så gör det inte till något som det inte är.

Hon avslutade sin livevideo med bara några minuter kvar innan låten släpptes, och hon gjorde det i en mycket Miley Cyrus-stil - genom att berätta om en annan berömd kvinnlig artist. Och med det sagt, jag är klar med bullsh*t. WAP.

Det var allt tills vidare. Håll utkik med oss ​​för fler uppdateringar. Bo tryggt, läsare.