Milbank tillkännager höjning av medarbetares lön, kommer att betala mer än 200 000 USD globalt

Mitt i en av de mest konkurrensutsatta associeringsmarknaderna på senare tid, höjer Milbank lönerna för sina medarbetare med 10 000 USD och upp till 15 000 USD.

Biglaw-ersättningen är genom taket just nu. Det är lätt att gå vilse i allt prat om speciella bonusar, som vanligtvis betalas ut två gånger under våren och hösten, men det visar sig att det bara var en liten del av vad de har planerat för sina elitanställda!

I morse meddelade Milbank att de ger alla medarbetare en löneförhöjning. Den nya lönen sträcker sig från 10 000 USD till 15 000 USD och är baserad på medarbetarens år av erfarenhet i företaget. Denna flytt kommer som en stor lättnad för de som arbetar på det här företaget eftersom det kommer att komma mer pengar i deras väg även nästa år!Alla höjda löner:

Företaget tillkännagav löneförhöjningarna på torsdagen, inklusive en höjning på 10 000 dollar för förstaårsmedarbetare för att göra deras ingångslön värd häpnadsväckande 200 tusen. Fjärde år och uppåt kommer också att se ökningar med minst 15 tusen dollar, och når 355 tusen som senior jurist. De högre lönerna möttes av applåder från anställda som har spekulerat i hög omsättningshastighet de senaste månaderna på grund av låga löner.

Milbank är alltid först med att höja lönerna och de verkar inte som om de kommer att sluta någon gång snart.

Företagets ordförande Scott Edelman sa om höjningarna:

Våra medarbetare har arbetat hårdare än någonsin och det har gått tre år sedan vi höjde lönerna. Vi tyckte det var vettigt att uppmärksamma deras insatser med en löneökning.

Bli uppdaterad genom att kontakta

Vi är beroende av dina tips för att hålla oss informerade. När du får en matchande gåva från Milbank, sms:a oss (646-820-8477) eller maila memo med ämnesraden [Firm Name] Matches Milbank och låt oss veta vad det är så att vi bättre kan hjälpa till! Du behöver inte skicka några bilagor men om du tar ett foto av meddelandet och bifogar det via SMS/e-post skulle det också vara bra.

ATL kommer att skicka ut bonusvarningar så fort de tillkännages så att du kan få insiderscoop direkt från oss! Allt du behöver göra är att ange din e-postadress nedan.