Microsofts Xbox Series S läckte!!! Klicka här för att ta reda på det.

Det här kan vara vår första blick på Xbox Series S. Microsofts toppmoderna komfort som förmedlade kodnamnet Lockhart. En bild som lagts upp av Thurrott visar förmodligen komfortens plan och avslöjar ett värde på $299.

Det är inte snabbt klart var bilden kommer ifrån. Ändå kom läckaren WalkingCat ikapp med en kort video som visar en liknande struktur enligt Series X. Granskaren Daniel Ahmad verifierade dessutom bilden, men kunde inte bekräfta kostnaden.Om revolutionen av Xbox-logotypen

I händelse av att de är autentiska visar läckorna ett vitt stöd som i viss mån ser ut som Xbox One S, som Series X gör för One X. Det skildras i vertikal riktning, men revolutionen av Xbox-logotypen rekommenderar det kanske inte är den väsentliga designen.

WalkingCats video visar att Series S är mycket smalare än Series X, vilket borde göra det enklare att passa under många TV-apparater. Ramverket visar sig inte ha en skivenhet, som The Verge nyligen har meddelat. Det finns en rund ventil upptill, som liknar One S, men här är det mörkt skuggat för att stå isär mer.

Om Windows Central-rapporter

Windows Central rapporterar att Series S utan tvekan kommer att förmedla en detaljhandelskostnad på 299 $ men den kommer också att vara tillgänglig som en del av en Xbox på 25 $ varje månad. All Access-plan som kommer att inkludera Xbox Live och Game Pass. Series X är alltså tänkt att kosta $499 i detaljhandeln eller $35 per månad. De två konsolerna lär lanseras den tionde november.

Microsofts tvåstödssystem har sedan ett tag sedan känts oundvikligt. Mellan Xbox-chefen Phil Spencers kommentarer om följande Xbox-försäkran och Series X-namnets förgreningar av en annan serie. Series S-namnet har precis dykt upp i läckt kontrollförpackning.

Om Verge-uppenbarelse

The Verge har avslöjat att Series S kommer att fokusera runt 4 teraflops av GPU-utförande, jämfört med 12 i Series X och 6 i One X. Trots den undersökningen borde detta dock vara en onekligen skickligare maskin än One X. Series S kommer att dra nytta av Series X:s massivt utökade CPU-kraft och SSD-utförande, vilket innebär att den kommer att köra giltiga nästa generations spel. Men minskningen av GPU-kraften antyder att den förmodligen inte kommer att ge aktuella titlar i 4K-mål. Medan Xbox One X kan köra vissa Xbox One-spel i 4K, kommer den inte att ha möjlighet att spela nästa generations spel på något sätt.

Om chansen att $299-kostnaden är exakt, kan det göra Series S till ett måttligt, lockande sätt att hoppa ombord. Med spetsen för varje individ som inte anser att 4K är ett otvivelaktigt krav. Det bådar gott för Microsoft, vars uppmärksamhet ligger på att skjuta Xbox Game Pass-medlemskap till en så bred grupp människor som man kan förvänta sig under omständigheterna, vilket också klargör frånvaron av skivenhet.

Förfrågan är mängden av en utställningsträff du kommer att få med Series S. Mängden plånboksträff du kommer att få med Series X. Med den sista komfortuppsättningen som släpps i november, skulle vi helst inte ha överdrivet mycket långt innan vi hittar rätt svar.