Microsofts djärva steg att avbryta produktionen av Xbox One X och Xbox One S-All digital edition inför nästa lansering. Klicka för att veta mer!

Lanseringen av Microsoft Series X är planerad till nästa månad, och spelare är redan exalterade över den nya konsolserien. Samtidigt har Microsoft tagit ett djärvt steg för att säkerställa en smidig produktion av sin nya lansering och är inte villig att kompromissa med sin nästa konsolserie.

Fortsätt för att veta mer om funktionerna, gammal lagertillgänglighet och mer!Microsoft är ett djärvt steg har beslutat att stoppa produktionen av Xbox One X, Xbox One S-All digital edition inför lanseringen av serie X.
När vi går in i framtiden med Xbox Series X tar vi det naturliga steget att stoppa produktionen på Xbox One X och Xbox One S All-Digital Edition, säger en talesperson för Microsoft i ett uttalande nyligen. Det djärva steget tas månaden före lanseringen av Xbox Series X.

Efterfrågan på Xbox One X och Xbox One S-All digitala utgåvor ökade under låsningen. Microsoft, utan att tänka på vinsten och andra fördelar, bestämde sig för att avbryta produktionen. Nyheten är ett svårt piller att svälja för alla spelare runt omkring. Företaget stoppar dock inte den nuvarande generationen och Xbox One S kommer att fortsätta att vara i produktion och säljas globalt.

Varför avbröts?

Microsoft har beslutat att avbryta produktionen av Xbox One X och Xbox One S All-Digital Edition och kallar det ett naturligt steg eftersom det bara kommer att fokusera på lanseringen av Xbox Series X och Project-molnet. Det är ganska uppenbart att Microsoft inte vill kompromissa med sin nästa lansering.

Om den utgående konsolen

Xbox One X lanserades i november 2017. Den var exklusivt anpassad som världens mest kraftfulla konsol under den tiden. Power och hårdvara var fokusområdena för Microsoft. Xbox One S-All digital edition lanserades först i april förra året som en skivlös version av Xbox One S. Enligt uppgift var försäljningen riktigt hög för just dessa konsoler.

Tillgänglighet

Tillverkare har bett spelarna att kolla de lokala återförsäljarna för mer information om tillgängligheten av Xbox One-hårdvara. Överraskande nog är Xbox One X och Xbox One S för närvarande tillgängliga i Indien. Det är värt att notera att produktionen av konsolerna kan ha stoppats men det hindrade inte dess lager i Indien eftersom de fortfarande är tillgängliga på Flipkart och Amazon.

Lanseringsdatum och andra uppdateringar!

Microsoft kommer troligen att avslöja mer om Xbox Series X genom en livestream som är planerad till den 23 juli, torsdag på samma sätt som Sony gjorde med sitt PlayStation 5-spelshowcase-evenemang föregående månad. Enligt källorna kommer evenemanget särskilt fokusera på spel och dess nya funktioner och inte på affärer och finans. Xbox Series S med kodnamnet Lockhart kommer att lanseras i augusti i år.

Spelare är alla exalterade över denna nya konsol. Vi återkommer med fler uppdateringar om detsamma. Tills dess, stanna hemma och var säkra människor! Håll ögonen öppna för InterviewerPR!

  Föregående artikel Rhea Chakraborty namnger Sara Ali Khan, Rakul Preet Singh -NCB bekräftar! Läs för att veta mer. Nästa artikel Britney Spears konservatorrättegång i LA-domstolen fortskred inte på grund av säkerhetsskäl. Klicka för att veta insidan av historien.

  Fler artiklar

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022