Microsoft har uppenbarligen stoppat det är faktiskt samtal tillsammans med Bytedance för att få tiktok USA förfaranden: Klicka för att lära dig mer information!

Tidigare fanns det faktiskt information om att Microsoft faktiskt hade för avsikt att få TikToks USA-procedurer. Detta stoppas faktiskt uppenbarligen kort efter Trumps förklaring att han säkerligen inte kommer att hålla någon form av uppgörelse som är relevant för TikTok och han vill också helt förbjuda TikTok och även kinesisk tillämpning. Som vi alla erkänner kinesiska ansökningar är faktiskt förbjudna genom många av nationerna att bojkotta Kina. För att fortsätta med linjen går Amerika också fram för att förbjuda ansökan.

Förhandling av Tiktok-ansökan efter Trumps val

Microsoft och även den kinesiska mammor- och pappaaffären, som kommer från senare tid, förblev i sofistikerade tal för planeringen, men ett köp blir sjunkande och även oförberedda när statschefen Trump tackar nej till planeringen och även stannade mot köpet denna fredag. Han påpekade precis för media att han önskar en omfattande begränsning av TikTok. TikTok-applikationen var faktiskt inte tillåten genom flera länder i Asien också på olika andra kontinenter som ett resultat av problemen på grund av Kina. Efter statschefens granskning förklarade TikTok-handledaren att TikTok faktiskt är ett system för många individer att marknadsföra sin förmåga.Överraskande beslut tack vare presidenten

Nyligen funderade man faktiskt på köpet för att få TikTok-förfarandena i USA och även vitfärgad egendom föredrar att TikTok blir besatt genom Amerika, men Trumps deklaration är faktiskt chockerande och faktiskt också förvånande för oss alla. Med tanke på att före deklarationen var varje liten sak faktiskt fantastisk och även köpet var faktiskt på gång beroende på men denna fredag ​​justerade statschefens deklaration varje liten sak. Han förklarade exakt att han definitivt inte skulle hålla en sådan typ av fynd för att få TikTok USA-procedurerna, han vill helt enkelt att TikTok-applikationen faktiskt måste vara otillåten från hela nationen. Det finns faktiskt också en rapport om att köpet faktiskt inte är helt avblåst men kanske en sak extra hände mellan köpet. För ytterligare information, tillfredsställ håll dig uppdaterad med vårt team.

Förbli bifogad för att få ytterligare uppdateringar.