Michelle Obama säger att jag har att göra med 'låggradig depression'! Klicka för att veta om problemen som den före detta första damen står inför nu.

I sin nya digitala sändning associerade den tidigare första kvinnan sitt engagemang i effekterna av isolering och nyheter om vanliga agitationer och lagstiftningsfrågor.

Michelle Obama sa att hon hade tjänat på att ha en vardaglig träning, inklusive motion, ta sig utomhus och ha en vanlig kvällsmat.Michelle Obama sa för den aktuella veckan att hon stötte på låggradig depression. Hon antydde att det var ett direkt resultat av en blandning av isolering, raslig nöd och Trump-organisationens reaktion på pandemin.

I den andra scenen av hennes nya webbinspelning, som levererades på onsdagen, berättade Mrs. Obama, den tidigare första kvinnan, för Washington Posts filmskribent Michele Norris att hon har haft deprimerade fläckar på senare tid.

Mrs. Obama sa att det har funnits perioder under denna karantän där hon kände sig för låg. Hon tillade också att hennes sömn var avstängd. Hon har gått igenom de där känslomässiga topparna och dalarna som hon trodde att alla kände, där man helt enkelt inte känner sig själv.

Orsaker bakom hennes depression

hon fortsatte att hon visste att hon har att göra med någon form av låggradig depression. Inte bara på grund av karantänen, utan på grund av rasstriderna, och att bara se denna administration, se hyckleriet i den, dag ut och dag in, är nedslående.

Sex vanliga depressionstyper - Harvard Health

Hon rekommenderade att hennes nedgång identifierades med de fortskridande striderna och rasliga nöden runt om i USA. Särskilt sedan slakten av George Floyd i Minneapolis polisförmyndarskap i maj.

Jag måste säga att vakna upp till nyheterna, vakna upp till hur den här administrationen har eller inte har svarat, vakna upp till ännu en berättelse om en svart man eller en svart person som på något sätt avhumaniserats eller sårad eller dödad, eller falskt anklagad för något, det är utmattande, sa hon. Det har lett till en tyngd som jag inte har känt i mitt liv - på ett tag.

Mrs. Obama sa att hon hade tjänat på att ha en vardaglig träning, inklusive träning, ta sig utomhus och ha en normal kvällsmat.

De mentala effekterna av pandemin är ännu inte helt klarlagda. I vilket fall som helst varnade Världshälsoorganisationen i maj för en massiv ökning av psykiska tillstånd under de kommande månaderna, fylld av spänning och avskildhet precis som av fruktan för sjukdomar och familjemedlemmars och följeslagares bortgång.

En översikt ledd i juni av Kaiser Family Foundation fann att mer än 30 procent av de vuxna i USA avslöjade biverkningar som var konstanta med spänning eller dysterhet sedan coronavirus-pandemin startade.

Läkarens åsikter

Melankoli är en sjukdom som påverkar mer än 264 miljoner individer runt om i världen, vilket indikeras av W.H.O. Dr. Timothy Sullivan, chef för psykiatri och beteendevetenskap vid Staten Island University Hospital, skildrade det som ett intrasslat mentalt tillstånd.

Dysterhet är en efterverkan av individuella naturliga riskfaktorer i kombination med påverkan på jorden, sa Dr. Sullivan. När någon upplever en förlust vet vi att det kan göra dem ledsna, konstaterade han och hänvisade till ett exempel. Men om den förlusten också får dem att ändra grundläggande rutiner som är viktiga för deras hälsa, kommer det att skapa en ytterligare riskfaktor.

Sedan pandemins början, sade han, har vi lärt oss att när människor upplever betydande störningar i sina dagliga rutiner, kan dessa störningar predisponera människor för depression.

På frågan hur nyheterna kan påverka en individs sinnestillstånd eller slåss med melankoli, sade Dr. Sullivan: Jag tror att den största risken med nyhetshändelser är att människor tenderar att idissla om dem. Vi vet att när människor idisslar ökar det känslorna av hjälplöshet. I vissa fall förvärrar hopplöshet och det psykiska tillståndet humöret och ökar risken för depression.

Dr Sullivan sa att om du inte tror att du kan stöta på manifestationer av missmod. Du bör granska dina vardagliga scheman och försöka bygga upp solida exempel, inklusive att övervaka vila, äta vid normala tider, öva och ha betydande sociala associationer omedelbart under den första delen av dagen, om det är tänkbart.