Michael Keatons nya batsuit i Flash Movie, avslöjade Batman First Look Teases

Den första visuella bekräftelsen på att Michael Keaton kommer att spela Batman i kommande The Flash levererades via en snygg och våldsam bild som lades upp på regissören Andy Muschiettis Instagram. Den bildtextfria bilden av Batsuit-dräktens insignier, täckt med blod, är ett spännande tips om vad som komma skall!

Den nya blodröda rösten för Justice League är en nick till Zack Snyder, regissören som styrde både Batman v Superman: Dawn of Justice och årets release.

Se detta inlägg på Instagram

Ett inlägg delat av Andy Muschietti (@andy_muschietti)Regissören Muschietti väckte förväntan inför den kommande filmen med en skådespelares stol som avslöjade Batmans alter-ego, Bruce Wayne.

The Flash kommer att vara första gången Keatons återvänder till rollen sedan 1992 då han spelade Batman i Batman Returns. Under tiden har Miller porträtterat Barry Allen / The Flash i Batman v Superman: Dawn of Justice, Suicide Squad och båda iterationerna av 'Justice League'.

The Flashpoint storyline är en populär serietidningsserie där Barry Allen går tillbaka i tiden för att förhindra sin mammas död.

Flash-filmen kommer ut i år och det ska bli intressant att se vem de castar som den nya Barry Allen. Batman, spelad av Ben Affleck från en annan dimension, har omarbetats för Keatons ursprungliga roll i 1990-talets TV-program och Maribel Verdú spelar hans mamma. Jag är spännande att veta om Iris West också dyker upp!

The Flash kommer att släppas den 4 november 2022.