Mia George och Ashwin Philip gifte sig i en Close Knit-ceremoni i Kochi. Här är allt om deras äktenskap. Klicka här för att läsa i detalj

Den malayalamska skådespelerskan Miya George och Kochi-baserade entreprenören Ashwin Philip inledde nyligen ett nytt förhållande. Paret gifte sig lyckligt den 12 september, lördag. Dessförinnan i år, i juni, hade vi hört nyheten om att båda var förlovade och sett de lägliga bilderna på skådespelerskan över sociala medier. Vigselceremonin ägde rum i St. Mary Basilia i Ernakulam enligt alla kristna traditionsnormer eftersom båda hade en kristen bakgrund. Efter ceremonin ägde receptionen rum samma kväll.

Planerat äktenskap mitt i pandemin

I enlighet med den statliga regeringens order säkerställdes det att protokollen om coronavirus skulle följas strikt där människor samlades med ett stort antal. Det försämrade dock Philips plan för att hålla en storslagen fest för skådespelerskans vänner och kollegor. Ändå har paret möjligheten att hålla tillbaka det när den här pandemin tar slut.Intervjun

Efter äktenskapet, i en given intervju, berättade skådespelerskan om sina relationer med maken Ashwin. Hon sa att hon hittar en stödjande make i Ashwin. Paret träffades första gången vid en bröllopsceremoni där deras historia började.

Hon sprängde också ryktena som vissa människor skapar om hennes beslut att lämna den stora skärmen. Hon sa att jag inte har några sådana avsikter och att det finns betydande projekt i min pipeline. Ja, mitt ansvar har ökat men det finns ingen plan för mig att lämna branschen snart. Hon förklarade

Hennes karriär

Den unga skådespelerskan inledde sin karriär med den romantiska filmen Amara Kavlyam 2014, snart efter vilken hon blev med i ett antal filmer och TV-program. Hennes bästa film inkluderar RÖTT vin, minnen, Vishudhan och Mr. Fraud.

Hon har också en ljus tv-karriär, där hon har medverkat i program som Kunjalli, Marrakar och Alphonsamma. Dessutom sett i korta roller för filmen Ee Adutha Kaalathu, Doctor Lover.

Nyligen arbetar hon på ett filmprojekt med R. Ajay Gnanamuthu för den kommande thrillern Cobra där hon kommer att ses bredvid skådespelaren Vikram. I birollen hittar vi Srinidhi Shetty och Irfan Pathan.

Bortsett från det är hon också upptagen i nästa Malayalam-film Kanmanilla.

Bilderna

Från de senaste månaderna fortsätter skådespelerskan att dela bilder på henne på Instagram. I juni hade hon meddelat sitt engagemang med entreprenören. Här är en tidslinje för bilderna hon delade.

På onsdagen la hon upp en bild som föreställer hennes bröllopsceremoni där hon som brud ses hålla hand med sin man medan paret går över scenen. Hon har haft en orörd vit outfit från det kända märket Label'M i kombination med diadem och örhängen av M' diamant. Hon såg fantastisk ut när hon går förbi scenen.

Miya visade sin kärlek till bilden och lade till en liten hjärtaemoji med den.

Tidigare i veckan delade hon en fotografering med sin man, som hon rubricerade som komfortzon där paret stod så nära varandra.

På en annan delad bild sågs hon skära tårtan medan Philip stod och log bredvid henne. Både nygift man och fru verkade så söta för tillfället. Hon förklarade bilden med att den här bilden säger allt

Innan dess avslöjade skådespelerskan i juni nyheten om sitt engagemang med Ashwin genom att tillkännage det offentligt. Hon antydde samma sak tack för all kärlek och böner.