Mi skäggtrimmer 1C med 60 minuters batteritid lanserad i Indien, prissatt till Rs. 999.

Xiaomi har lanserat den nya Mi Beard Trimmer 1C i Indien till ett pris av 999 Rs. Den smarta trimmern finns nu att köpa på Mi.com. Höjdpunkten med Mi Beard Trimmer 1C inkluderar dess 60-minuters batteri som kan laddas helt på 2 timmar. Mi Beard Trimmer 1C är en utlöpare till Mi Beard Trimmer som lanserades sista 12 månaderna, och den är lättare och tunnare än den tidigare skyltdockan. Gadgeten kommer med en förbättrad design för att ge bättre grepp och hantering samtidigt som den formar skägget.

Urtavlan på trimmern ger 20 storleksinställningar för olika typer av stylingar, som ett alternativ till de 40 storleksinställningarna som finns på den primära Mi Beard Trimmer. Den kostar totalt på cirka två timmar och ger så mycket som 60 minuters körtid. Trimmern är på väg att börja säljas just nu.Mi Skäggtrimmer 1C värde i Indien, tillgänglighet

Mi skäggtrimmer är prissatt i Indien till Rs. 999. Den kommer i ett enda svart färgval. Gadgeten kommer sannolikt att finnas till försäljning via Flipkart och Mi.com klockan 16 för närvarande. För närvarande tar e-handelswebbplatserna emot anmälningar om registrering för att bli påminda om försäljningen på natten.

Alternativ för Mi Skäggtrimmer 1C

Mi Beard Trimmer 1C har självslipande blad i kromstål som ger 0,5 mm precision. De roterande bladen glider längs stinget på det motsatta bladet och skärper därigenom framkanten efter varje rotation. Denna självslipande mekanism resulterar i bladens längre livslängd.

Som talat om är Mi Beard Trimmer 1C tunnare och lättare med en förbättrad design för en extra hanterad trim även på svåråtkomliga områden. Trimmern tar två timmar till den totala kostnaden som företaget hävdar är 75 till 80 % mindre än tiden det tar att kosta olika varor i sektionen. Mi Beard Trimmer 1C kan hålla i cirka 60 minuter på en enda kostnad. Detta tolkar till cirka 2 till tre veckors skäggvård, säger Xiaomi (med den ungefärliga tiden för varje trimning antagen till 10 minuter).

Dessutom kommer Mi Beard Trimmer 1C med en Micro-USB-port för laddning. Gadgeten kommer med en LED-indikator som varnar dig om att batteriet står kvar varje gång du slår på det. Bladhuvudet är avtagbart och rengörs enkelt med en borste.

Xiaomi paketerar en skäggkam, en rengöringsborste, en Micro USB-laddningskabel och en resväska. Som talat om är antalet storleksinställningar 20 och mängden storleksinställningar är 0,5 mm till 10 mm. Trimmern innehåller ett batteri på 600 mAh och det kommer med ett års garanti.