Metallica bokat via WWE för att prestera för Undertaker's 36th Wrestlemania Front? Klicka här för att förstå allt om detta!

WWE [World Wrestling Entertainment] är ett amerikanskt unified media- och fritidsföretag. Dessa fritidsbevittnar den enklaste lönen i linje med visningsmatchen för proffsbrottning. Någonsin av den anledningen att initieringen 1984, har superstjärnor som Hulk Hogan, The Rock, CM Punk tävlat över hela denna framsida av dokumentdeltagandet. Undertaker är en av dem. Snyggt, det vet allaMetallicas monitor 'Now That We're Useless' framfördes en gång som The Undertakers fronttema på WWE:s WrestleMania 36 på lördagskvällen den fyra april. Klicka vidare på tweeten och titta på den fantastiska fronten och för att förstå mer om den, fortsätt att scrolla.

https://twitter.com/Metallica/standing/1246631695475867648?s=20

Som vi alla vet anses WWE vara The Grandest Degree of them All. Det har i alla tider varit en speciell åtgärd för tidigare år på grund av denna plötsliga pandemi.Interamid stigande överväganden av covid19 i Tampa Bay, WWE ordnade införde att utvecklingen, som en gång spekulerades ske på Raymond James Stadium i Tampa Bay, Florida, nu kommer att flyttas stängda dörrar till WWE:s tränaranläggning, i Orlando, Florida.Frågor vilkah resulterade i Wrestlemania 36

Många människor har till och med hört att WWE 36 kan komma att ställas in hur slumpmässigt det än strömmas. Dock utan en målgrupp som är hjärtskärande. Brottning fritiden försöker alla tänkbara tillvägagångssätt för att nå ut till målgruppen genom media, kanaler, youtube. Det började strömma överleva den femte april klockan 19:00 ET på WWE-communityt. Liv Morgan, en feminin brottare retweetade tweeten från WWE-webbsidan där de sa att Combat mania fick inte hända med målgruppen. Hon bad om ursäkt och kände sig utomordentligt olycklig över den här föreningen, men diskuterades slående på den mest effektiva skärm man kan tänka sig.

Varför valde Undertaker bandet Metallica

Metallica är ett amerikanskt heavy steel-band. Bandet komponerades en gång 1981 i LA via sångaren/gitarristen James Hetfield och trummisen Lars Ulrich. Det ligger i San Fransico för många av sitt yrke. The Undertaker är hela tiden inspirerad via bandet Metallica och har i alla tider gillat och varit ett fan i deras spår.

Undertakers effektivitet nu när vi är värdelösa

Dörröppningen växte till att bli imponerande som alla vet. Dörröppningens temalåt var en gång en stor kompatibilitet och den synkroniserade kort videon och fick alla människor att helt enkelt stirra på skärmen. The Undertaker är en legend tillsammans med hans antal låtar årligen för dörröppningen. Vi tänker så mycket och han misslyckas på intet sätt att göra oss besvikna. Vi är helt klart väldigt otåliga på extra av sådana poster.