Metallica bokat genom WWE för att prestera för Undertaker's 36th Wrestlemania Front? Klicka här för att förstå allt om detta!

WWE [World Wrestling Entertainment] är ett amerikanskt unified media- och fritidsföretag. Dessa fritidsbevittnar den perfekta lönen som överensstämmer med visningsturneringar för proffsbrottning. Någonsin av den anledningen att initieringen 1984, superstjärnor som Hulk Hogan, The Rock, CM Punk har tävlat under hela denna fram av rapporten närvaro. Undertaker är en av dem. Smart, alla vetMetallicas observation 'Now That We're Useless' framfördes en gång som The Undertakers fronttema på WWE:s WrestleMania 36 på lördagskvällen den fyra april. Klicka vidare på tweeten och titta på den fantastiska fronten och för att förstå extra mycket om den, håll dig nere.

https://twitter.com/Metallica/standing/1246631695475867648?s=20

Smart som vi alla vet anses WWE vara den största graden av dem alla. Det har i alla tider varit en unik åtgärd för tidigare år på grund av denna överraskande pandemi.Interamid ökande problem med covid19 i Tampa Bay, WWE ordnade införde att utvecklingen, som en gång spekulerades ske på Raymond James Stadium i Tampa Bay, Florida, nu kommer att flyttas stängda dörrar till WWE:s tränaranläggning, i Orlando, Florida.Frågor vilkahan slutade i Wrestlemania 36

Många har till och med hört att WWE 36 kan komma att ställas in men tack och lov streamas det. Dock utan en målmarknad som är hjärtskärande. Brottning fritiden försöker alla tänkbara tillvägagångssätt för att nå ut till målmarknaden genom att använda media, kanaler, youtube. Det började strömma överleva den femte april klockan 19:00 ET på WWE-communityt. Liv Morgan, en feminin brottare retweetade tweeten från WWE-webbsidan där de nämnde att Strive against mania fick inte hända med målmarknaden. Hon bad om ursäkt och kände sig utomordentligt olycklig över den här föreningen, men diskuterade att hänga på den mest produktiva displayen man kan tänka sig.

Varför valde Undertaker bandet Metallica

Metallica är ett amerikanskt heavy steel-band. Bandet komponerades en gång 1981 i LA genom sångaren/gitarristen James Hetfield och trummisen Lars Ulrich. Det ligger i San Fransico för många av sitt yrke. The Undertaker är alltid inspirerad av bandet Metallica och har i alla tider omhuldat och varit ett fan i deras melodi.

Undertakers effektivitet nu när vi är värdelösa

Dörröppningen växte till att bli imponerande som alla vet. Dörröppningstemamusiken var en gång en otrolig kompatibilitet och den synkroniserade kort videon och fick alla människor att helt enkelt stirra på skärmen. The Undertaker är en legend tillsammans med sin samling av låtar varje år för dörröppningen. Vi förutspår så mycket och han misslyckas på intet sätt att göra oss besvikna. Vi är helt klart väldigt otåliga på extra av sådana poster.