Metallica blir den första icke-landsakten att filma en konsert för Encore Lives Drive-In-serie

Om du behöver se och höra Metallica med stråkar, kommer sammankomstens senaste samarbete med San Francisco Symphony, livealbumet/dokumentären S&M2, att levereras för hemledning den 28 augusti.

Du måste möta Metallica med fordonshorn när bandet kommer till drive-ins. Bandet kommer för drive-ins den 29 augusti med en one-night-just show-film.Om utställningen

Deras utställning kommer att stämpla den tredje som introducerades på drive-in-skärmar i slutet av våren av Encore Live, och den första att vandra utanför nationstypen. Organisationens två tidigare introduktioner under pandemi framhävde Garth Brooks i juni och Blake Shelton i juli.

Precis som dessa föregångare kommer Metallica-showen att vara förinspelad. Showen kommer att dyka upp på utomhusskärmar och kommer ihåg en blandning av fast drive-in för teaterområden och popup-fönster.

Metallicas första fullständiga showutförande

Inspelningen kommer att fånga Metallicas första fullständiga showexekvering sedan september förra året, då sammankomsten öppnade Chase Center i San Francisco med en träff med ensemblen den kombinerade med för de första S&M-showerna och livekollektionen 1999.

Den drive-in-centrerade showen kommer att dumpa ensemblen för en konventionell Metallica-grupp med fyra set. Inspelad ovanligt för Encore Drive-In Nights Series på ett område nära bandets centralstation i norra Kalifornien.

Om biljetter

Biljettkostnaderna är $115 per billast, en liknande värdepoäng för den pågående Shelton-ennatten. En kontrast mellan detta och Brooks/Shelton visar är att varje biljett för bekräftelse av billast, som är användbar för upp till sex personer, kommer att innehålla fyra datoriserade nedladdningar av S&M2-kollektionen, ytterligare en rynka på biljettförpackningen som redan är kopplad till on-deals för live visar.

Biljetter i förköp går på special till Metallicas fanklubb den 12 augusti följt av en allmän sänkning den 14 augusti. En fullständig genomgång av intressanta teatrar eller popup-fönster kommer att skapas.

Med de senaste två Encore Nights Drive-In-showerna valde en dominerande del av de 300 eller fler fungerande drive-in-teatrarna i USA och Kanada att köra med showprogrammet på i vilket fall som helst en av deras skärmar, tillsammans med många av de tillfälliga områden som har inrättats under den sena våren en lång tid för utomhus restaurering programmering.

De två första extrakvällarna

Vi har sett med våra första två Encore Nights Drive-In ett tag att fansen helt och hållet fördjupar förståelsen för drive-in, och vi inser att Metallica kommer att passera toppen av det här och ta det till en okänd nivå, sa Walter Kinzie, VD för Encore Live, i ett tillkännagivande.

Sammankomsten Three Days Grace kommer också att dyka upp som ett inslag i skottintroduktionen som en öppningsdemonstration.

Drive-in möten

Drive-in-möten har ökat markant ångan under coronavirusepisoden. Sedan kan sammankomster förbli oberoende och ta del av försumbar kontakt med personalen.

Drive-in-arbetare måste bära passande individuella försvarsutrustning. Fordonen måste separeras sex fot bort. Försiktighet måste iakttas vid taggning och avbetalningar.