Mer än 20 saknade i centrala Japan efter att lerskred svepte bort hus

Minst 19 personer saknas efter att ett olyckligt lerskred svepte bort rader av hus i Atami, Japan.

Ett lerskred av okänt ursprung svepte bort rader av hus i Atami, västra Tokyo. Som ett resultat saknas minst 19 personer och många fler kan skadas eller dödas när räddningsinsatser fortsätter att leta efter överlevande.

Lerskredet i Izusan var en prefekturkatastrof, och det är fortfarande oklart hur många människor som har dödats. Japans räddningsarbetare letar efter överlevande instängda av det snabbt strömmande vattnet som har förvandlat denna plats till en obeboelig ödemark av träd och stigar täckta med stenar från jordskred orsakade av skyfall.

Denna prefekturkatastrofhanteringstjänsteman förklarade att räddningsarbetare letar efter minst 19 personer, och lägger till det lerskred som inträffade i ett område som heter Izusan.
Kan detta bero på några av dem som evakuerat från zonen? Även om Mr. Sugiyama sa att inga ytterligare detaljer var kända om dem ännu, är det en lättnad att de är säkra någonstans på högre mark!

Japan har uthärdat ett veckolångt skyfall. Hus sveps bort av rasande floder och lerskred, allt medan grannar hjälplöst tittade på på avstånd i fasa. Andra spelade in förstörelsen på sina telefoner för att dela med vänner när den utspelade sig framför dem.

Försvarsstyrkor kommer att gå med brandmän och poliser i räddningsaktionen för dem som inte kan evakuera, enligt Mr. Sugiyama.

Försvarsstyrkor inklusive räddningstjänster som brandmän och poliser har mobiliserats som ett resultat av naturkatastrofen som drabbade Japan idag. Evakueringsvarningar utfärdades av myndigheter som omfattar stora områden enligt tjänstemän från Tokyo Electric Company (TEPCO).

Det pittoreska badortsområdet Atami, 60 mil sydväst om Tokyo och känt för sina varma källor och berömda helgedom, drabbades av ett lerskred efter kraftiga regn. NHK TV-filmer visade senare att en del av bron hade kollapsat under denna naturkatastrof.

  Föregående artikel Skådespelaren Aamir Khan och Kiran Rao tillkännager skilsmässa, anklagelse om fusk? Verklig anledning Nästa artikel Trött på skräp i din Android? Här är svaret på Hur man tömmer papperskorgen på Android

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022