Meitantei Conan Episod 1016 Releasedatum, titta, sammanfattning och spoilers

Meitantei Conan-avsnittet kommer snart att släppas som kommer att innehålla alla detaljer om releasedatum, sammanfattning och spoilers.

Meitantei Conan var en japansk mangaserie som senare blev en animeshow. Nästa avsnitt av det här programmet släpps mycket snart med information om tidsstämplar, höjdpunkter från tidigare avsnitt och allt annat du kan behöva veta om det!

Meitantei Conan är en berättelse om Shinichi Kudo som blir förgiftad och förvandlas till ett barn. Medan han försöker hitta motgiften fortsätter han att lösa fall tillsammans med poliser och kriminella för att nå Black Organisation. Det här programmet har sänts i 27 år med mer än 800 avsnitt hittills!Ett annat intressant avsnitt av detektiv Conan är på väg och vi kommer att avslöja allt du vill veta om det! Låt oss nu sammanfatta vad som hände i Meitantei Conan avsnitt 1016. Huvudpersonen tar upp namnet Conan Edogawa efter att han träffat sin barndomsvän Ran Mori som av en slump råkar vara en detektiv och hennes far Kogoro är en av dem. Samtidigt som han löser många fall med denna nya identitet, fortsätter han också att avslöja Black Organization som har orsakat ondska runt omkring honom genom att söva folk med droger gjorda av deras ledare Vermouth (nee Sharon Vineyard). Den här gången är hon dock inte inblandad så det blir ingen sömnrunda men det hindrar inte vår unga hjälte från att ta reda på det.

Spoilers av Meitantei Conan avsnitt 1016

Fansen är ivriga att få veta spoilers av avsnitt 1016. För närvarande finns det inga officiella uppgifter om vad som kommer att hända i avsnitt 1016. I tidigare avsnitt kunde Conan och hans gäng lista ut vem som stal smycken från olika hus men det ärendet har avslutats. Dessutom fokuserar de mer på svarta organisationer såväl som nya fall som verkar väldigt intressanta för fans, särskilt eftersom det fortfarande är ett mysterium fram till denna punkt när det gäller releasedatumet så håll utkik!

Utgivningsdatum för Meitantei Conan avsnitt 1016

Fans väntar ivrigt på att se vad som väntar för det 1016:e avsnittet av Meitantei Conan. För att se den kan man se den på Crunchyroll eller om du är ett nytt fan, så rekommenderas den här plattformen också!

Trailer

Fansen väntar ivrigt på släppet av avsnitt 1016, men det finns fortfarande ingen trailer släppt. Medan de väntar på nyheter om dess releasedatum, här är en titt på några fangjorda trailers för att hålla dem över.