Megastar Wars: Kommer Darth Maul att återvända till Megastar Wars Universe i mer än en live-actionsamling för Disney+? Klicka här för att förstå det hela!

Lucasfilm har formellt introducerat att skjuta upp schemalagda stora namnkrigsfilmer under 12 månader. Det här tillkännagivandet har gjort älskare förvirrade och de tittar i opposition till Disney+ för kommande innehållsmaterial. Med The Mandalorian varje säsong som förändras till en enorm hit och den nyligen introducerade debuten av animerad samling, finns det ändå några som är lagom att tycka om.

Lucasfilm och Disney tittar framåt för att stärka den stora närvaron av namnkrigföring hos streamingmedia. Det har varit ett brum på internet i media när det gäller den Cassian Andor och Obi-Wan Kenobi-centrerade samlingen inom pre-Manufacturing.Det finns möjliga rykten om ett par samlingar som inkluderar antagonister som sin främsta ledning. Så om du är ett Megastar Conflict-freak har detta nyhetsbrev allt du vill ha att förstå!

Vad är Buzz

I linje med The Direct kan den ikoniska skurken Darth Maul återvända till galaxen. Den här gången kan naturen vara i mer kött än en glorifierad cameo. Antagonisten kommer att synas i mer än en live-action-samling för Disney+ under de kommande åren.

Det känns som att Disney+ har förändrats till ett helt nytt hus för Megastar Wars. Samlingen kan vara centrerad på antagonisten. Emilia Clarkes personlighet Qi'ra skulle till och med återvända till displayen.

Vad innebär allt detta?

Även om inget är klart, kan Maul-Centrics samling handla om Purple Crack of dawn, den juridiska personalen som presenterades i 2018 års Solo: En Megastar Wars-film. Samlingen skulle möjligen välja upp sagan arrangera via Endast.

Av allt kan Darth Maul göra sina tekniker till Megastar Wars-filmen. Den möjliga positionen för honom är den förestående Obi-Wan Kenobi Sequence, som inkluderar Ewan McGregor.

Även om casting inte längre har visats, känns det som att Ray Park kommer att återvända till naturen med Similar Witwer som ger rösten. Park och Witwer framförde Personality i Megastar Wars: The Clone Wars