Megan Thee Stallion delar foto av sin fotskada efter skottincident! Läs för att veta mer.

Megan Thee Stallion tystar hatare som ifrågasatte om hon verkligen blev skjuten i foten efter att ha fotograferats när hon festade i måndags kväll. WAP-rapparen deltog i Allure Monday Nights på Allure Gentlemen's Club i Atlanta, Georgia, och avbildades med ett bandage på foten och avslöjar några av de grafiska bilderna från hennes skottincident förra månaden.

Den 25-årige rapparen tog till Instagram på onsdagen och klappade tillbaka åt hatarna som verkar tro att historien är påhittad. I ett sedan raderat inlägg delade Megan två närbilder på hennes fötter som verkar ha tagits kort efter händelsen. WAP-rapparen var tvungen att opereras för att ta bort kulfragmenten från hennes fötter.Läs vad Megan har att säga

Lol vad jag har lärt mig om majoriteten av människorna på sociala medier är att ni gillar att höra dåliga nyheter före goda nyheter, en lögn sprids snabbare än sanningen, och ni tror verkligen på det s**t YALL makeup, Megan textade det. Jag blev slagen på baksidan av mina fötter för när jag blev skjuten GÅR jag BORT MED RYGGEN.

Varför skulle jag ljuga för att bli skjuten? Är ni så upprörda att jag inte vill ligga ledsen i sängen? Varför är ni upprörda över att jag kan gå? hon frågade. Jag fick ur fötterna för typ 2 veckor sedan och jag var redo att fira 'WAP' på väg nummer 1... Jag brukar inte ta upp internettjurar**t men ni är så sjuka!

Megan avslutade inlägget med att säga att Gud verkligen vakade över mig och jag läker så bra. Förlåt, jag är inte lika ledsen och eländig som många andra, tillade hon. Men jag fortsätter att vara Megan Thee Mf hingst.

Tidigare denna månad öppnade Megan upp om de smärtsamma känslor hon kände efter skottlossningen i en Live Q&A på Instagram.

Jag kände mig verkligen galen, svarade hon på frågan från ett fan, vad kände du efter att ha blivit skjuten? Jag kände, varför blev jag skjuten? Som, vad gjorde jag? Det var vansinnigt. Men det var galet, och jag känner att vissa tycker att det är roligt, och jag känner att vissa tror att det är ett skämt, och jag känner att vissa tror att de säger det för att komma till mig. Men jag skäms inte för vem jag är, och jag skäms inte för vad jag har varit med om, och jag är inte rädd för att säga något om någonting.