Megalo Box Säsong 2: Anime kommer tillbaka för en annan omgång? Klicka för att veta mer om rollbesättningen, releasedatum, handling och andra detaljer!

The Megalo Box är en anime-TV-serie som utvecklades 2018. Den här serien var en hyllning till 50-årsdagen av Ashita no Joe-mangaserien. Den är under produktion av TMS underhållningsstudio och 3x kubstudio och den första säsongen hade premiär i Japan den 6 april 2018 till 29 juni 2018. Denna anime har 13 avsnitt för den första säsongen. Det är en av de mest applåderade animeserierna, med ett IMDB-betyg på 7,8/10.

Nyligen har fansen blivit galna med tillkännagivandet om den andra delen av denna anime. Fortsätt läsa för att veta mer.Megalo Box, säsong 2: Releasedatum

Tillverkarna tog till Twitter angående tillkännagivandet av uppföljarens ankomst. Uppföljarens ankomst är säker, men ett fast datum har ännu inte kommit. Officiella meddelanden om detsamma ska dock finnas tillgängliga. Tillbaka 2019 deklarerade tillverkarna förnyelsen. Källor avslöjar att den andra säsongen kan komma mot oktober 2020. men det officiella meddelandet är inte tillgängligt. I den nuvarande pandemisituationen stannar allt. SÅ, det är en försening i produktionen. Men den engelska versionen av denna anime finns på Amazon; du kan se den där.

Megalo Box: Storyline

Serien är i ett framtidsscenario, där alla licensierade medborgare lever en överdådig livsstil i staden. Samtidigt vistas de olicensierade medborgarna i utkanten av staden i Japan. Megaloboxning är en berömd sport som liknar boxning med en modifikation; boxarna slåss medan de bär en metallram. Denna modifiering leder till mer brutala och dödliga attacker.

Junk Dog, en ung man, som är en annan fighter i de illegala underjordiska ringstriderna. Där uppstår matchfixning och hans tränare, Gansaku Nanbu, ber Junk att agera på hans vägledning. En kväll krockar han med sin cykel på Yukiko Shirato, chef för den rika Shirato Group, som övervakar Megalonia-turneringen.

Denna olycka leder till att Junk Dog bekämpar sin livvakt som också är en annan ledande fighter i Megalo Box-ringstriderna. Yukiko stoppar striden, men Yuri hämnas sin förolämpning från Junk Dog. Han besegrar honom lätt i en annan strid med illegal underjordisk ringstrid och ber honom att bekämpa honom igen i Megalonia. Men för detta skulle Junk Dog kräva att vara bland topprankarna av Megalo box fighters, tillsammans med ett korrekt medborgarskaps-ID.

Lyckligtvis övertalar hans tränare Nanbu pöbelbossen Fujimaki att förfalska Junks ID under namnet Joe. Båda får en deadline på tre månader för att nå sitt mål att bli en topprankare i megalobox-rankingen.

Megalo Box, säsong 2: Handling

Säsong 1 avslutas med att Junk Dog överlever det sista avsnittet. Det finns fortfarande fler vinklar av hans historia att täcka, som hans förflutna och framtid efter att ha överlevt kampen. Joes karaktärs öde är fortfarande osäkert. Vi förväntar oss att se mer om hans framtid. Kommer hans skuldresa för vad som hände med Yuri att påverka hans framtida matcher, är fortfarande under spänning. Fansen är också glada över att se lite romantik i Junk Dogs liv. Den ursprungliga handlingen är fortfarande under hölje, så vi måste vänta tills säsongen kommer för att veta mer om handlingen.

Megalo Box, säsong 2: Medverkande

Den ursprungliga röstbesättningen inkluderar-

Vi förväntar oss att originalrollen kommer tillbaka tillsammans med några nya ansikten.

Megalo Box, Säsong 2: Officiell trailer

Den officiella trailern har ännu inte kommit, men den officiella teasern är tillgänglig. Så låt oss kolla den officiella teasern här.

https://youtu.be/ZLoINxvRHcw

Trailern kan komma en månad innan uppföljarens ankomst.

För fler uppdateringar, håll utkik.