Masugn i Minecraft: Vad är det och hur man bygger en masugn i Minecraft

Blast Furnace In Minecraft är ett tredimensionellt videospel där spelare bygger och förstör olika typer av block. Överlevnad och Kreativ är spelets två huvudlägen. Spelare i Survival måste samla sitt eget byggmaterial och mat. De interagerar också med rörliga varelser och blockliknande mobs. (Farliga varelser inkluderar rankor och zombies.) Spelare i Creative får material och behöver inte äta för att överleva. De kan också omedelbart bryta alla typer av block.

Du kan spela själv eller med andra online. Möjligheter för flera spelare är tillgängliga över WiFi-nätverk för smartphone- och surfplattutgåvorna. Spelare kan gå med i tiotusentals Minecraft onlinespel (servrar), av vilka några inkluderar multiplayer-strider.

Spelets enda mål är att konstruera och utforska (och överleva).I den här artikeln kommer vi att se vad som är en Smältugn i Minecraft och hur skapar vi en masugn i Minecraft.

Masugn Minecraft

Några av de mer anmärkningsvärda förbättringarna av spelet i de senaste patcharna kan vara obekanta för dem som har spelat Minecraft under mer än ett decennium. Till exempel i det tidiga spelet är lägerelden ett utmärkt sätt att laga mat samtidigt som den fungerar som ett signaleringsverktyg. Ställningar kan också göra det enklare att bygga i Survival-miljöer.

Idag kommer vi dock att diskutera masugnen i Minecraft, en förbättring i mitten av spelet som smälter hårdare och snabbare. Du kommer inte att använda den till allt, men den kommer väl till pass när du kommer hem från en lång dag i gruvorna med högar av järnmalm som väntar på att lagas.

Masugn Minecraft

Minecraft

Millie Bobby Brown Stranger Things Star Dating Bon Jovis son Jake Bongiovi BEKRÄFTAT, varför det var hemligt tills nu?

Tidigt under 2019 lägger Village & Pillage-uppdateringen till masugnar i Minecraft. Liksom konventionella ugnar smälte de malmblock, verktyg och rustningar. De fungerar dock dubbelt så snabbt som vanliga ugnar! De kommer att gnaga genom en hög med järn eller guldmalm som om det inte vore någonting, och producerar en glänsande hög med tackor.

Bränslet används dubbelt så snabbt, därför förblir mängden bränsle som används per smält föremål densamma, och trattar kan fortfarande användas för att transportera föremål in och ut, precis som en konventionell ugn. Den enda verkliga nackdelen är att masugnar i Minecraft ger hälften så mycket erfarenhet som en vanlig ugn.

Vill du ha en masugn i Minecraft? Du har två val. Den första är att leta efter en rustningsmansbostad i en by där en masugn kan genereras. När rustningsmannen inte tittar, slå den med en hacka, ta med den hem och den är din. Upphittarna är väktarna.

Om det inte är din grej att stjäla från fattiga utsatta bönder kan du göra din egen istället. Tre släta stenblock i ett hantverksgaller under en vanlig ugn, omgiven av fem järntackor, borde räcka. På nolltid kommer du att spränga.

Masugnar finns i den verkliga världen också. Termen härstammar från hur dessa ugnar blåser in luft i ugnen i hög hastighet, vilket avsevärt höjer temperaturen - liknande att blåsa på en grill. Även om masugnar oftast är kopplade till den industriella revolutionen, har de upptäckts i Kina med anor från 1:a århundradet e.Kr. och drevs av hästar, människor och vattenhjul.

Masugnar blev mer utbredda i väst under medeltiden, särskilt när gjutjärnskanoner blev ett inslag i strid. På 1700-talet, den ånga motorn gjorde det möjligt för Storbritannien att generera stora mängder järn från sina masugnar, vilket gjorde att järnvägar kunde spridas över det brittiska imperiet, av vilka många fortfarande används idag.

Masugn Minecraft

Yellowstone Säsong 4: Releasedatum är bekräftat nu? Skådespelare, berättelse, handling, spoiler avslöjad! – Kommer den att strömmas under Fars Dagshelg?

Masugnar används fortfarande för att tillverka järn i den nuvarande perioden, och de är ganska effektiva. Världens största finns i Sydkorea, med en volym på 6 000 kubikmeter och kapacitet att generera mer än 5 000 000 ton järn per år.

Hur man skapar en masugn i Minecraft

Du har kommit till rätt ställe om du behöver en masugn i Minecraft för alla dina smältningsbehov. Det första steget för att smälta ner din gamla utrustning till järngöt, som du kan använda för att göra ytterligare föremål som ett Minecraft städ eller en Minecraft-slipsten, är att bygga en masugn i Minecraft.

Detta Minecraft-block fungerar dubbelt så snabbt som en vanlig ugn och kan användas för att smälta malmer, järnpansar och verktyg. För att skapa en masugn måste du först tillverka en vanlig ugn – du kan göra detta genom att använda åtta stycken kullersten i hantverksgallret. Nu har du fått din ugn, här är resten av Minecraft-masugnsreceptet och vad du kan göra med den när den är tänd och redo att användas.

Minecraft masugnsrecept

För att skapa en masugn i Minecraft behöver du följande ingredienser.

  • Järngöt x 5
  • Ugn x 1
  • Slät sten x 3

Ta fram hantverksgallret och placera ugnen i mitten. Två järngöt ska placeras på vardera sidan av ugnen, och de återstående tre ska placeras på den översta raden. Nu är du redo att bygga en masugn genom att placera de tre släta stenarna längs den nedre raden.

Hur man använder masugnen i Minecraft

En masugn i Minecraft kan smälta malmblock, verktyg och rustningar, såväl som guld och ringbrynja. För att använda masugnen i Minecraft, konvertera tillståndet till tänd genom att placera föremålet och bränslet ovanpå masugnen. Föremålet i masugnen kommer att smältas dubbelt så snabbt som det skulle vara i en vanlig ugn, men mängden bränsle som behövs i masugnen kommer också att fördubblas. Genom att välja 'använd föremål' kan du samla det smälta föremålet från blocket.

Här är några andra fakta om masugnen i Minecraft :

  1. När man står nära masugnen i Minecraft har varje bybor i en by utan en utsedd rustningsman chans att bli rustningsman.
    Mat kan inte luktas. Använd istället en vanlig ugn eller en lägereld.
  2. När du hämtar varor från en masugn får du mindre erfarenhet än när du hämtar saker från en konventionell ugn.
  3. Kolvar kan inte användas för att skjuta masugnar
  4. När de aktiveras har de en liknande motståndskraft mot explosioner och genererar en ljusintensitet som liknar den för standardugnar.
  5. . En masugn med tratt kan användas.

Att använda en masugn i Minecraft på ett malmblock kommer snabbt och effektivt att smälta ner den till järntackor, vilket gör att du kan använda den för ytterligare hantverksuppgifter som att använda ett förtrollningsbord eller göra en Minecraft-banner till din sköld. Den första delen av Minecraft Caves and Cliffs-uppgraderingen är på väg! Kolla in vår guide för att se vad som är nytt i spelet när uppdateringen släpps.

Allt om masugnen i Minecraft – YouTube

Fick du tillräckligt med information om masugnen i Minecraft? Vill du läsa mer om Masugn i Minecraft? Har jag missat något om Masugnen i Minecraft?

Kommentera nedan och låt oss veta.

FAQ

F- Hur mycket kostar Minecraft?

Svar- Det kostade runt 27$.

F- Hur många spelare kan spela?

Svar- Du kan spela Minecraft själv eller spela online med andra.

F- På vilka enheter kan Minecraft spelas?

Svar- Det finns versioner för PC, Mac och Xbox 360. Det finns också en version för iPhone, iPad, Kindle Fire och Android-smarttelefoner.

För mer uppdateringar och detaljer besökMarknadsaktiviteten.