Masaba Masaba: Sonam Nair tar modevärlden till ditt vardagsrum tillsammans med den verkliga moderdotterduon. Klicka här för att veta allt

Netflix har alltid försökt behålla sin standard bland de andra OTT-plattformarna. Denna webbserie-app lutar sig aldrig tillbaka för att ge sin publik helt nya berättelser. Den senaste versionen är denna verklighetsbaserade berättelse om den berömda modedesignern Masaba Gupta.

Netflix-serien MasabaMasabavisar damens resa och hur hon blev den världsberömda designern. Sonam Nair har gjort ett fantastiskt jobb med att skriva hela historien. Även om det här är en sorts biografisk serie, men Sonam Nairs arbete med att manus varje scen gjorde det hela mer värt att se. Sonam gjorde ett dubbelt jobb, både underhålla skrivandet och regissera berättelsen.Den halvfiktionaliserade versionen av Masabas liv ger dig helt nya okända fakta om damen. Tittarna kommer också att få veta hur hon lyckades ta sig till denna nuvarande position och öppna sitt eget bolag House Of Masaba. Det kommer till och med att ta åskådarna in i modevärlden och Bollywood.

Masaba Masaba : Utgivningsdatum

MasabaMasabagjorde sitt intåg på webbseriemarknaden nyligen den 28thAugusti 2020. Den här nysläppta showen består av totalt sex olika avsnitt och inkluderar familjen såväl som Masabas kärleksliv.

Den första officiella trailern lanserades några veckor innan releasen. Trailern som dök upp den 13thAugust gjorde tittarna och alla modeälskare överexalterade. Det täckte mycket kort och intressant alla aspekter av hennes liv, från hennes ryktade förhållande till hennes första inlämning av sin egen design. Serien talar om allt som gör den unik.

Masaba Masaba : Cast

Denna Netflix-show kommer att föra modebranschen direkt till ditt vardagsrum. Fansen känner redan till närvaron av både Masaba och Neena Gupta i sina respektive roller. Tillsammans med det blir det gästspel av både Kiara Advani och Farah Khan. Enligt källorna kommer de att ses under en kort tid i rollen som klienter.SatyadeepMishra, Smaran Sahu, Suchitra Pillai och många fler kommer att ses bidra till vändningarna i serien.

Masaba Masaba : Mor-dotter duo

Den mest spännande överraskningen som den här serien kommer med är att tittarna kommer att se den verkliga moderdotterduon porträttera sin egen karaktär. Den här nyheten har redan fått många fans att titta på showen. Neena Gupta, som är Masabas riktiga mamma, ses också spela rollen som mamma i serien. MasabaMasabahar tagit med den här modedesignern till skådespelarfältet och fansen älskar redan duon.