Masaba Masaba recension: Masaba Gupta lyser i Netflix fantastiska engångsklocka!!!

Välkommen till House of Masaba! Hon designar njut, slåss, gråter och i slutet av dagen glömmer hon inte att vara 'Hot Mess'! Titta på Masaba Masaba, the New Netflix Heartthrob för att veta mer.

Masaba Masaba är en Netflix-webbserie där den verkliga mamma-dotterduon Neena och Masaba Gupta spelar versioner av sig själva som skildrar deras prestationer och kamp.Neena och Masaba Gupta är två dynamiska kvinnor som vi älskar att älska. Neena, en ensamstående mamma som lever livet på sina villkor, berättar öppet om sina val. Hennes dotter, Masaba, äger ett eget framgångsrikt modemärke, är självständig, begåvad med huvudet stadigt på axlarna. Skrivet av Nair, Nandini Gupta och Anupama Ramachandran med ytterligare manus och dialoger av Punya Arora. Masaba och Neena spelar sig själva på skärmen men i en fiktiv miljö.

Masaba Masaba recension

Showen kommer att bli ihågkommen som en serie som äntligen gav Instagram och i förlängningen sociala medier det är dags. De 20 minuter långa avsnitten är en titt in i kändisarnas lockande liv och hur de lever bland oss ​​med allmänhetens ögon som ständigt följer dem. Showen är inte precis baserad på Neena och hennes dotter. Showen har hämtat inspiration från större delen av deras verkliga liv när det gäller de två avsnitten.

Det första avsnittet talar om blinda föremål skrivna på kändisarna på nära håll och personliga liv. Den här gången antydde en skvallerspalt om Masabas skilsmässa med sin man Vinay spelad av Satyadeep Mishra. Det här kapitlet är från hennes verkliga skilsmässa med producenten Madhu Mantena.

I det andra avsnittet fick vi en glimt av tankarna bakom Neena Guptas Instagram-inlägg. Där hon sökte jobb trots att hon var en framgångsrik stjärna som också har belönats med National Film Awards. Dessa sekvenser är verkligen hjärtskärande att veta vad Neena faktiskt måste ha gått igenom i verkliga livet.

Neena och Masaba backas vackert upp av två huvudsakliga biroller, inklusive Neil Bhoopalam som har gjort ett bra jobb i vilka små scener han än setts. Rytasha Rathore har visat att hon är en fantastisk artist än en gång med sin roll som Masabas BFF. Pooja Bedi återvänder också till skådespeleriet med sin roll som Life Coach. Neena Gupta är hennes naturliga jag och hennes relation till dottern Masaba är mindre utforskad i verkligheten. Det finns speciella cameos av Bollywood-kändisar, nämligen Kiara Advani som spelar sin självbesatta version. Farah Khan spelade också sin roll.

De två avsnitten var tillräckligt bra för en välbehövlig andningspaus vi behöver från livets hårda verklighet och underhållningsindustrin