Marvel tillkännager att Captain America Now Will be Gay, Revealed!

Om du är en pojke och har drömt om honom Captain America som din stora kärlek, nu är fantasin mer meningsfull.
Det är den karaktären som har populariserat Chris Evans de senaste åren; han kommer att ta en personlig vändning genom att avslöja sin sanna identitet för en person som delar denna dröm: skådespelerskan Emma Stone!

Personen du har drömt om som din stora kärlek är mer än troligt Chris Evans, killen som spelade Captain America i de senaste storfilmerna. Det är dags att sätta stopp för den drömmen! Du kanske fortfarande har en chans med honom om han snart spelar en annan superhjälteroll som Loki eller Iron Man!

Efter 80 år med Marvel kommer Christopher Cantwell och Dale Eaglesham tillsammans för Captain Americas USA. I en ny begränsad serie upptäcker vi att skölden har blivit stulen från vår hjälte! Se dessa två skapare göra sin magi när de avslöjar vad som händer härnäst!De många olika människorna som har tagit rollen som Captain America är inställda på en resa genom landet för att hitta Steve Rogers. Längs detta äventyr kommer de att stanna vid olika städer där var och en har försvarat och kämpat för frihet på sitt eget sätt.

Steve Rogers, ledaren för denna fyramansgrupp, beger sig över Amerika med sina vänner för att hitta sig själv.

I år introducerade Marvel sin första gay superhjälte: en av Wanda och Visions tvillingar.
De unga hjältarnas framträdande i MCU bekräftar att Billy (Wiccan) och Tommy (Speed ​​​​(Tommy)) är med på äventyr där också!

Jennifer Walters har aldrig varit lyckligare av att se sin systerdotter och brorson. Även om hon inte kan få nog av barnen är inte allt bra i deras liv eftersom de är på ett äventyr utan dess like.

Deras framträdande bekräftar att Wiccan (Billy) och Speed ​​​​(Tommy) kommer att vara i MCU - ett mycket spännande perspektiv för alla inblandade!

Efter berättelsen i Wandavision son-serierna är Wiccan gay och släkt med en annan tonårssuperhjälte som heter Teddy Altman. Tillsammans är de en del av Marvels Young Avengers-kapitel som startades av Clint Bartons dotter Kate Bishop aka Hawkeye samt Ant-Man Hank Pyms dotter Nadia Van Dyne aka The Wasp. År 2020 kommer deras första samkönade äktenskap att ske i en serietidningsserie för en allomfattande publik som inkluderar människor som älskar superhjältar eller bara tycker om att läsa om dem oavsett ålder eller sexuell läggning!