Margaret lämnade in en stämningsansökan mot läkare för Peter Fondas försumlighet. Vad är hela saken. Få den här med ditt enda klick.

Alla har förtroende för läkare eftersom de är det enda hoppet som en person har under sin sista tid men vad händer om samma tillit blir misstroende. Fondas familj går igenom samma fas. Kolla in den här videon:

Margaretas anklagelser:

Änkan till Peter honda har nyligen lämnat in en stämningsansökan mot läkare och medicinsk personal vid St. Joseph Health Center i Santa Monica. Enligt hennes anklagelser misslyckades läkarna med att föreskriva korrekt konsultation, diagnos och behandling till skådespelaren, vilket ledde till hans plötsliga bortgång. Margaret sa att de försummade honom, det var därför allt detta hände. De gav honom inte ordentliga råd och genomförde regelbundna tester. Hon anklagade sedan sjukvårdspersonalen för dess vårdslöshet.Familjens sorg:

Efter skådespelarens plötsliga död har hela familjen sett sorg. skådespelarens död kommer som en stor chock för dem. Det är säkert det sorgligaste ögonblicket i deras liv att förlora en dyrbar medlem, allt på grund av läkarens försumlighet. Visst kommer de skyldiga att straffas en dag.

Prata med familjen:

Någon familjemedlem delade sin smärta genom att säga att vi inte har något passande ord för att säga något just nu. det är den största sorgen i vårt liv. Vi kommer att sakna vår kära Peter. Han har aldrig skapat några problem för någon. Han var som en person som tror att även grönsaker har själar. Till åminnelse om Honom snälla höj ett glas till frihet. sa de.

Hans syster Jane skrev strax efter hans bortgång Han var min älskade lillebror. Familjens talare. Jag har haft härlig ensamtid med honom de senaste dagarna. Han gick ut och skrattade.

Skådespelarens tidigare liv:

Peter Honda hade ett rikt förflutet att minnas. Född som son till den berömda ikoniska skådespelaren Henry Fonda. Han ärvde också hennes fars arv som sin äldre syster Jane Fonda och arbetade i några av sin tids berömda filmer som Easy Rider från 1969, Ulees guld, The Hired hand och resan. Samtidigt, under sin karriär, började hans hälsa försämras på grund av vilket han måste genomgå olika behandlingar. Peter led av lungcancer från det senaste året tills han dog av sin andningssvikt den 16 augusti 2019, klockan 11:05 i sitt hem i Los Angeles.