Mandarinmiljardären Wang Jianlins Wanda Group säljer Chicago Skyscraper för att få kristallklara personliga skulder. Gå hit för att veta mer om affären

Hongkong-noterat dotterbolag till Dalian Wanda Group uppgav i ett inlägg att det faktiskt har accepterat marknaden för sin egen 90-procentiga oro Utsiktstorn för $270 tusen till Magellan eftersom , ytterligare ett företag. Den Chicago-baserade egenskaper leverantören har för närvarande 10% av den eleganta icke-kommersiella och även logi satsning som definitivt kommer att öka 101 golv över mitten av Chicago.

Wang Jianlin: En översikt

Ägaren samt dessutom ordförande för Dalian Wanda Group. Wang Jianlin förutspås faktiskt bli värd 143 miljarder dollar. Han blev Kinas rikaste man på Söt två gånger den volymen genom att komma dit mycket tidigt till Kinas verksamhet fastighet bom inom 1990-talet och förbättrade också så småningom laget ända in över hela världen hemunderhållningsriket. Ledaren för den gigantiska e-handelsgruppen Alibaba Group Jack Ma överträffade Wang 2017Wanda Group: Försäljningslista

Wanda har faktiskt erbjudit sina värdefulla egenskaper. Efter att det faktiskt satts på utcheckningslistning genom tillsynsmyndigheter i april 2017. Wang erbjöd sitt kinesiska boende och även turistfastigheter för över 9 miljarder dollar 2017. Att tappa en risk i den spanska fotbollsnattklubben Atletico de Madrid och även en riskkomponent i den amerikanska filmbiografen AMC ett år för att så småningom ta bort sina personliga skulder. Wanda Sports Group accepterade att marknadsföra sitt eget Ironman-triathlonföretag för $730 tusen i mars 2018. Dessa var faktiskt de största försäljningarna genom Wanda hittills.

Wanda Group: nuvarande innehav

Dalian Wanda Group skrev på med ökningen av kinesiska företag som faktiskt var ledande från 2012 till 2016. Wangs företag äger fortfarande den amerikanska filmstudion Legendary Entertainment. De driver också en i alla Kinas mest omfattande filmhusanläggningar. Teaterteamet drabbades faktiskt dåligt under 2013 observerades på grund av teatrarnas fäste. Teamet har ytterligare finansiella investeringar i penninghantering fortfarande som vackra 260 torg i Kina. Inkvarteringsprogrammerarens leveranskostnad för Hongkong-handlade ökade med 24,5 % för att stänga på 0,33 HKD på torsdagen. Efter tre dagars timeout i utbyte till följd av uttalandet. Dessa är faktiskt de nuvarande innehaven.