Man Perfect: Backstage Pass, varje liten sak du behöver för att förstå om det! Klicka på för att veta mer!

De välkända YouTube-stationerna Dude perfekt, inklusive den imponerande kvintetten av Tyler Toney, Twins Cory, såväl som Coby Cotton, Garret Hilbert, samt Cody Jones. Den har mer än 52,5 tusen kunder tillsammans med cirka 10 miljarder landskap runt alla sina egna videoklipp. Lanserade nyligen en YouTube Originals-film som heter Dude Perfect: Backstage Pass. Här är faktiskt en trailer för filmen som lanserades tidigare-.

.I filmen använder gruppen ett unikt landskap som aldrig någonsin tidigare hittat video om sin livsstil. Var och en på de kvalificerade såväl som privata ansiktena medan teamet utför adrenalin fascinerande uppgifter medan en 21 storstadsområde USA utflykt.

Vilka är dom?

De är faktiskt bland de allra första handfulla människorna som faktiskt har skapat ett avstånd från populära videoklipp som praktiskt taget beskrivs som nöjda utvecklare.

De utför ett antal uppgifter samt problem kring många domännamn. Normala såväl som resor sportaktiviteter som kommer från hooping behållaren tillsammans med baseballs till mid-air container flip problem och så vidare. De utför allt detta i en otroligt rimlig atmosfär samtidigt som de besitter en nyans av slapstick rolig luftburen. Det är faktiskt därför de är så framträdande i alla åldrar av publik.

.

Dokumentären erbjuds faktiskt snabbt på YouTube helt gratis och bara en jakt bort. Här är faktiskt en webblänk för videoklippet-

https://www.youtube.com/watch?v=lbK24 iwrYbY

.

Vad handlar det om?

Den lilla filmen på 84 år är faktiskt ett vittnesbörd om upplevelsen som detta team av 5 semi-bröder faktiskt har gått igenom för att bli det de faktiskt är idag. Det handlar om alla element. Kontot börjar komma från de tog fart på inställningen tillsammans med bland sina videoklipp blir djupt populära och precis hur de inte har måste minnas sedan dess.

Kontot handlar också om de tuffa förbättringar som laget måste gå igenom samt hur de faktiskt hade brutit upp. Tillsammans med ett par deltagare som flyttade till olika områden tillsammans med heltidsprojekt och efter det hur de alla återvände för att ta YouTube-stationerna som ett heltidsföretag, vilket i huvudsak ledde till att de alla hade sin egen produktserie. Trots att allt detta går på egen hand visar kontot också hur deras nära och kära och otillåten religion i tron ​​faktiskt alltid har varit en strålande belysning så småningom av fara.

.

.