Makro och Laura: Louisiana drabbas av två cykloner rygg mot rygg på mindre än 48 timmar som pressar signalleverantörerna att starta sina nya system. Klicka här för att veta detaljerna

Den amerikanska golfkusten är i stor risk, främst när nyheten om en tropisk cyklon kommer. Enligt väderrapporten är södra Louisiana i centrum för risken som kommer att drabbas av två cykloner som heter Marco och Laura. Även om vindhastigheten var förhållandevis långsammare under Marco. Även senare försvagades den till 70 miles per timme den 23rdAugusti 2020. Men samhällen i Louisiana är i fara på grund av den andra explosionen.

Louisianas guvernör John Bel Edwards meddelade till och med cyklonernas förmåga att förstöra hela området. Enligt hans ord som han yttrade på presskonferensen; han har varnat alla för att inte ta stormarna lätt eftersom cyklonerna kan förstöra hela området.Detta är tänkt att vara en mycket sällsynt situation när en enda plats träffar med två cykloner rygg mot rygg, även det inom mindre än 48 timmar. Det gör att räddarna får mindre tid. På grund av detta gör många mobila signalleverantörer sitt jobb för att underlätta hela situationen.

Cyklonen Laura: Vindhastighet

Cyklonen Laura skapar redan en förödelse över Mexikanska golfen. I Louisiana rör sig Laura fram med en hastighet av 96 miles per timme. Detta kan orsaka kraftig nederbörd på 12 tum i vissa områden i Texas och Louisiana.

Inte bara detta, National Hurricane Center har äntligen varnat för denna Laura-cyklon. De har sagt att det kan skapa extrema förändringar i väderförhållandena främst i de drabbade områdena. Marco skulle troligen lämna staten på tisdag och strax efter det på onsdag kommer Laura att träffa platsen.

Cyclone: ​​Signalleverantörers speciella system

Nyligen efter nyheten om cyklonerna, hjälper många trådlösa leverantörer inklusive AT&T, Verizon på deras sätt att ta itu med omständigheterna. Verizon har klargjort på onsdagen att alla deras användare kommer att få gratis röstsamtal, SMS-paket och till och med mobildata. Det nya systemet kommer att vara tillgängligt för både förbetalda och efterbetalda kunder och kommer att fortsätta till 1stseptember.

AT&T skickade ett pressmeddelande som nämner att 721 specifika postnummer i Texas och Louisiana där stormen sannolikt kommer att drabba som mest. Signalleverantören kommer endast att utfärda den nya tjänsten för de kunder som bor på den platsen. De har speciellt inkluderat alla användare som redan har tagit de begränsade mobilabonnemang och tänkt på att ge extra röst-, text- och dataavgifter till de behövande.