Maid Sama Säsong 2: Japansk ROMANTISK KOMEDI!!! Releasedatum [BEKRÄFTAD]!? | Karaktär | Handling | Trailer | UPPDATERINGAR!!

KAICHOU WA MAID SAMA SÄSONG 2 UTGIFT BEKRÄFTA?

Maid Sama säsong 2

Kaichou Wa Maid Sama är en kärlekshistoria på gymnasiet som kretsar kring två karaktärer som heter Misaki Ayuzawa och Takumi Usui.

Animen är väldigt kort men lyckades samla en bred publik över hela världen.Onödigt att säga att Anime-Manga var en stor framgång och nu väntar fansen ivrigt på Maid Sama säsong 2! Kommer det att finnas en Kaichou wa Maid Sama säsong 2? Kommer alla fans spekulationer om släppet av Maid Sama säsong 2 att slå in?

Okej då, låt oss ta reda på vad författaren till Manga Maid Sama säsong 2 säger om det!

Kaichou Wa Maid Sama täckte säkert överväldigande svar från fansen! Idag ska vi läsa om manga, TV-serier av Maid Sama, story, röstskådespelare och så vidare. Så varför vänta. Fortsätt och ta reda på det!

Den japanska mangan, Kaichou wa Maid Sama, skrevs av Hiro Fujiwara. Hiro är en japansk mangaförfattare. Han är känd för sitt verk Yuki Wa Jigoku ni Ochiro no Ka ( Kommer Yuki att falla i helvetet? ). Mangan serieiserades i LaLa magazine, en japansk månadstidning publicerad av Hakusensha.

Låt oss läsa för att ta reda på mer om Maid Sama säsong 2!

Maid Sama säsong 2 releaseuppdateringar! Kommer det att finnas en Kaichou Wa Maid Sama säsong 2?

Anime Manga Kaichou Wa Maid Sama var verkligen en fantastisk anime. Men baserat på källor finns det inget officiellt tillkännagivande för Kaichou wa Maid Sama säsong 2! Det här är säkert olyckliga nyheter för fansen runt om i världen, men oroa dig inte eftersom det fortfarande finns hopp, kanske författarna kan ändra sig och förnya för Kaichou Wa Maid Sama säsong 2.

Den samlade begäran från sidan av fläkten kan få skaparna att ansöka om en förnyelse av den andra delen.

Okej då, om vi håller isär releasedatumen, låt oss fokusera på handlingen, röstskådespelare och även om författarna till den vackra kärlekshistorien Kaichou Wa Maid Sama säsong 1!

Allt om Maid Sama säsong 2: Produktion, Studios och lista över avsnitt!

Maid Sama anime regisserades av Hiroaki Sakurai. Animen släpptes den 1 april 2010 och varade till 23 september 2010. Animen Kaichou Wa Maid Sama licensierades av Sentai Filmworks och MVM Entertainment. Produktionsarbetet bärs av J.C Staff studio. Maid Sama engelska versionen streamas på Anime Network och Animax Asia. Säsong 1 av Maid Sama hade tjugosex avsnitt med en OVA.

Maid Sama säsong 2

Handlingen för Kaichou wa Maid Sama säsong 1.

Eftersom det inte finns någon bekräftelse för Maid Sama säsong 2, låt oss läsa om säsong 1:s handlingslinje.

Seika high är en gymnasieskola för pojkar som är känd för sitt raggande, respektlösa beteende vars elever är kända för sin bråkighet.

Senare förvandlades Seika high till en Co-ed (Co-Educational) gymnasieskola. På den rådande mansdominerande gymnasieskolan går han med en tjej som heter Misaki Ayuzawa. Misaki Ayuzawa arbetar för att förbättra jämställdheten mellan pojkarna och flickorna i Seika High. Sakta får Misaki Ayuzwa förtroende från sina gymnasielärare. Överraskande nog blir Misaki Ayuzawa Seikas högsta elevrådspresident. För att hon fick presidenttiteln fick verkligen hat från Seikas pojkar. Pojkarna var ganska dominerande och kunde inte tolerera att en flicka blev president och de hatar särskilt Misaki för att hon visade hat mot pojkar.

Misaki Ayuzawa jobbar privat på ett Maid Cafe för att klara sig. Misaki Ayuzawa måste försörja sin familj eftersom hennes far lämnade familjen bakom sig med en enorm skuld. Misakis mamma är sjuk och Misaki har också en syster.

Usui Takumi, den manliga huvudpersonen i Kaichou Wa Maid Sama är en mycket intelligent person vars förmågor beundras av pojkarna på Seika High. Han är den idealiska mannen vilken tjej som helst kan begära, ungefär som klichétypen, han hittar sanningen om Misaki Ayuzawas familj efter att ha följt henne och håller den hemlig. Usui Takumi försöker alltid skydda Misaki Ayuzawa från många scenarier. Han blev så småningom kär i henne. Mot slutet inser de båda att de har en oemotståndlig och stark kärlek till varandra. Efter att de blivit tillsammans börjar saker och ting avlösas. Det avslöjas att Usui Takumi är ett oäkta barn som tillhör en välrenommerad familj så Usui Takumi kan inte vara tillsammans med Misaki Ayuzawa eller någon under hans ställning. Resten av historien handlar om hur de övervinner kamper även efter att Usui Takumi tvingats av sin familj att flytta honom till England och får honom att flyttas till en annan rivaliserande gymnasieskola. De gifter sig efter 10 långa år, efter examen.

Genom hela historien är Usui Takumi en lugn och sansad gymnasiekille som är djupt förälskad i Misaki Ayuzawa och skyddar henne genom hela serien, vilket förhindrar Misaki Ayuzawa från besvärliga situationer.

Röstskådespelare för Maid Sama säsong 1 engelska dubbade.

David Matranga, en amerikansk röstskådespelare gjorde rösten åt Usui Takumi för den engelska dubbade versionen. Skådespelaren är känd för sina roller i My Hero Academia och Attack on Titans.

Monica Rial som också är en amerikansk röstskådespelare gjorde rösten åt Misaki Ayuzawa. Hennes anmärkningsvärda verk inklusive My Hero Academia och Soul Eater anime.

Inledningslåten för Kaichou Wa Maid Sama.

Saaya Mizuno’s My Secret är öppningsspåret för Maid Sama säsong 1.

Singeln användes från avsnitt ett till avsnitt tjugosex.

Det var allt för nu läsare! Tror du att jag har missat något från Kaichou wa Maid Sama? Om ja, kommentera det!

Tror du att de kommer att släppa Kaichou wa Maid Sama säsong 2? Kommentera i så fall nedan!

Vad tycker du om Kaichou wa Maid Sama? Kommentera din favoritkaraktär från anime Maid Sama säsong 2!

Håller tummarna, låt oss vänta på Maid Sama säsong 2!

Marknadsaktivitetenuppmanar dig att vara säker och bära dina masker.

Var försiktig. Titta på anime. Hålla social distans.

Missa inte att kolla in våra andra artiklar -

Breaker New Waves Säsong 3: BEKRÄFTAD!!!! PLOT | UTSLÄPPSDATUM | NYA UPPDATERINGAR | Nya avsnitt | Karaktärer | Trailer

Sirius the Jaeger Säsong 2: Släpps snart! Kommer Netflix animerade serier att förnyas??? Utgivningsdatum | Trailer | Cast | Karaktär | Story

FÖR MER INFORMATION, GÅ BESÖK –https://themarketactivity.com/