Magicians Säsong 6: FLYTTAR TILL EN ANNAN PLATTFORM!!! Releasedatum | Cast | Handling | Berättelse | Trailer

Magicians säsong 6: The Magicians är ett fantasy-tv-program som sändes först på Syfy i december 2016. Showen blev en omedelbar hit och fick en hel del tittare. Serien är baserad på en romanserie med samma namn skriven av Lev Grossman. Serien hade säsong 5 sändes i januari 2020 och avslutades i april 2020, många fans trodde att säsong 6 av hur skulle släppas men så var inte fallet. Tyvärr för fansen av programmet kommer det inte att finnas någon säsong 6, Syfy bekräftade att säsong 5 var den sista, och 'Magicians Season 6'

Magiker säsong 6

Varför Magicians säsong 6 avbröts

The Magicians är en Syfy-fantasishow som sändes först i december 2016, showen var baserad på en roman skriven av Lev Grossman, och även under skapandet av showen var Lev Grossman starkt involverad under skapandet. Studion bekräftade att säsong 5 av programmet var den sista säsongen och att det inte kommer att finnas någon Magicians säsong 6. Varje säsong av programmet består av 13 avsnitt och programmet finns att se på Netflix.Rokka No Yuusha Säsong 2: Releasedatum avslöjat? | Goda nyheter för fans!!!! | Senaste nyheterna | 2021 | Releasedatum | Handling | Trailer | Karaktärer | Spoilers

The Magicians började som berättelsen om Quentin Coldwater (Jason Ralph) och hans vänner, understudier vid Brakebills University for Magical Pedagogy, magins högsta skola. Showen var känd för den övernaturliga världen som heter Fillory men dessutom för sin självrefererande humor och allmänna excentricitet. Ändå var det inte utan kontroverser. Till exempel mindes The Magicians säsong 1 för sin säsongsfinal det allvarliga överfallet på Julia Wicker (Stella Maeve) av en trickstergud. Den våldtäkten ledde till att Julias krafter blev mycket mer förankrade. Det fick dessutom folk att vända ryggen mot showen.

Magiker säsong 6

The Magicians hade sin beskärda del av kontroverser även efter säsong 5 av showen, studion gick vidare för att avbryta showen genom att inte släppa säsong 6 även efter att fansen krävde det. Syfy tackade skaparna, skådespelaren, skribenterna, regissörerna och besättningen för fem fantastiska säsonger. Nätverket tackade också fansen för deras stöd och noterade, Tack vare dig kommer magin att finnas i våra hjärtan för alltid. Uttalandet gav ingen anledning till varför säsong 6 av 'The Magicians' ställdes in. I en intervju med TV Insider berättade Sara Gamble och John McNamara att studion stod inför ekonomiska problem med showen, trots att showen var en bra hit hade studion bekymrat sig om hur mycket de skulle investera i showen och hur mycket intäkter programmet skulle ta in för på grund av showens sjunkande betyg. Gamble sa, Vi hade en känsla av att inleda den här säsongen att Syfy, särskilt som vår första plattform, på något sätt träffade poängen med 'koppen är full och det finns inget mer utrymme.'

American Vandal Säsong 3: CHOCKERANDE NYHETER!!!! Inte på NETFLIX!!! BEKRÄFTAD ELLER AVSTÄLLD??? Releasedatum | Cast | Handling | Trailer | Nya avsnitt

Det var några samtal om att förnya säsong 6 av 'The Magicians' för att sändas på en annan plattform, andra plattformar än Syfy, som NBC Universal. McNamara berättade att diskussionen mellan studiorna ledde till ingenstans eftersom det inte fanns något sätt att någon av studiorna kunde återuppliva säsong 6 varken ekonomiskt eller kreativt. Studion har accepterat att det sista avsnittet av säsong 5 som sändes i april 2020 var slutet på serien och att det inte skulle bli någon säsong 6.

I en show med så otaliga tänkbara resultat kunde The Magicians säsong 6 ha gått var som helst. I det motsvarande mötet skildrade Gamble världen som så verklig att jag inte tänker ljuga, vi kunde gå iväg och berätta massor av historier om dessa karaktärer. och ärligt talat, var The Magicians säsong 6 planerad, skriven och redo att spelas in om de fick grönt ljus, men inga subtiliteter avslöjades. Så istället för att lämna några öppna berättelser, tog de otrolig hänsyn till att omsluta The Magicians på ett kompakt och tillfredsställande sätt.

Den upplyftande nyheten är att programmet inte hade den betydande cliffhanger som tidigare säsonger har haft. När shower kommer till runt den fjärde och femte säsongen är showrunners i viss mån förberedda på att underlåtelser kan inträffa. Det är särskilt fallet om betygen börjar sjunka.

Magiker säsong 6

John McNamara, Sera Gamble och Henry Alonso Myers bestämde sig för valet att göra en säsongsfinal som förnuftigt skulle kunna fyllas i som en showfinal om det skulle behövas. Det räckte dessutom för att köra en säsong till på en chans att den fick.

Tragiskt nog innebär det inga fler episka musiknummer. Ingen kan göra musiknummer som McNamara.

Sammankomsten hade handlat om Quentins bortgång från säsong 4, och Fillory utplånades på ett skickligt sätt. Hur det än må vara, vid den tidpunkten reproduceras med en touch av varje följeslagare förvandlas till en del av den mystiska världen. En värld som arbetade från The Magicians själva är en som skulle ha varit redo för utredning och utan tvekan laddad med tråkiga och spännande berättelser. Allt sammantaget, skulle du inte bli något skräckslagen av ett land som föryngras av din verkliga själ?

Se 'The Magicians' på Netflix

Alla fem säsonger av 'The Magicians' finns att se på Netflix.

En otrolig aspekt när det gäller showen är att det tar Lev Grossman-böckerna men är definitivt inte en kopia av böckerna. Allt annat lika tar den olika handlingslinjer från olika böcker och sammanfogar dem. Under vissa säsonger används och utökas en specifik liten del av historien, som uppdraget i säsong 3.

Människorna som kommer att titta på den för första gången kommer säkert att bli förvånade över vändningarna, men tyvärr för fansen kommer det inte att finnas någon Magicians säsong 6.

The Magicians säsong 1 trailer

Fick du tillräckligt med information om magikerna säsong 6? Vill du läsa mer om Magicians säsong 6? Har jag missat något på Magicians säsong 6? Kommentera nedan och låt oss veta.

För mer detaljer:Themarketactivity.com