Madhav Sheth tar på sig en ny roll som VD för Realme Europe. Läs för att veta detaljerna!

Madhav Sheth har varit känd i smartphonevärlden som vicepresident på Realme och VD för Realme India. Varumärket fördubblar sin push i Europa och nu har Sheth även utsetts till VD för Realme Europe. Realme hoppas bli ett av de 5 bästa smartphonemärkena i Europa.

Madhav Sheth är praktiskt taget ansiktet utåt för Realme Mobiles. Företagsledaren som också är vice vd för Realme kommer med största sannolikhet att åka mellan Europa och Indien med sin nya utnämning. Realme grundades 2018 och är ett av telefonbolagen som ägs av BBK electronics. Sedan lanseringen 2018 har Realme annonserat mer än 25 mobiltelefoner. Tillverkaren är planerad att tillkännage Realme7-serien i Indien snart och RealmeX7-serien i Kina.Madhav Sheth, VD för Realme India & Europe

Börjar med de internationella platserna Spanien, Frankrike, Tyskland, Polen och Tjeckien. Realme siktar på att introducera spetskompetens, innovativa produkter och överlägsen service, enligt den respektabla pressen.

Europeiska kunder kan redan ta telefoner precis som X50 Professional 5G, företagets första smartphone med nästa generations anslutning. Lika snyggt som hundratals apparater som trådlösa hörlurar och wearables.

Realme behöll fjärdeplatsen även om dess andel sjönk till 11% eftersom det stod inför tillverkningsbegränsningar. På grund av nedläggningen av fabriken under nästan hela maj, enligt Counterpoint Research. Realme kommer också att lansera hela sin portfölj av smarta enheter, inklusive bärbara enheter, ljudprodukter och smarta TV-apparater i Europa. Sheth sa att IoT-marknaden är en mycket mer mogen marknad i den regionen. Man förbereder sig för att lansera många IoT-produkter i slutet av detta år, cirka 50 av dem. De kommer att fördubbla antalet lanseringar av IoT-produkter till 100 nästa år.

Realmes nya 1+4+N produktlanseringsstrategi är fascinerande. I den här strategin siktar de på att lansera 4 livsstilsprodukter och N tillbehör för varje lansering av smartphones. Realme har börjat bygga en hype kring telefonen genom ett gäng teasers. Vi presenterar Indiens snabbaste laddningsteknik och andra generationens 64MP fyrkamera till mellansegmentet, läs en av deras tweets. Realme har också lagt ut en bild på telefonen som bekräftar närvaron av en hålskärm och stöd för 65W snabbladdning.

Smarttelefonen är också listad på Flipkart utan tillgänglighet och prisinformation. Realme 7-telefoner kan komma med bättre skärmupplevelse och högre batteribackup.

Realme gör utan tvekan stora framsteg och visar avsevärda steg i utvecklingen av sin teknologi.