Made In Abyss Säsong 2 RETURNING med Ise Riko röstad av Miyu Tomita!! Läs för att veta releasedatum, trailer och annan uppdatering!!

Mestadels är en japansk mangaserie, gjord In Abyss, bildad av Akihito Tsukushi och urladdad av Takeshobo. En anime-serie deklarerar 2016 från Kinema Citrus. Dessutom släpptes den första säsongen av den här serien i juli 2017. Serien blev standard – älskare i kvadrat i väntan på den efterföljande säsongen av den här serien.

Kanske en japansk mangaserie av Akihito Tsukushi och tryckt av Takeshobo. Den har serieiserats online i Takeshobos digitala publikationsnät Comic Gamma sedan 2012 och har samlats i åtta tankōbon-volymer. Associate anime-tv-serieanpassning av Kinema Citrus luftade sin första säsong från den gregorianska kalendermånaden sju till Michaelmas Day, 2017.

Berättelsen följer associerad fröken utan förälder, Riko, som hittar och blir vän med en mekanisk manmekanism Reg och med den stiger ner i den titulära avgrunden, som leder djupt in i planeten, i hopp om att hitta sin mamma.Den första säsongen av den här serien täcker innehållet i de tre första volymerna av mangaserien.

Made In Abyss Säsong 2: Releasedatum

Made in abysm andra säsongen kan infalla runt 2020 i Japan. En uppföljningsfilm hade premiär i Japan den 17 januari 2020. Den hade planerat att vara gratis i USA den 11 april 2020, men försenades på grund av covid-19-pandemin

Trailern till ABYSS:

För närvarande finns ingen officiell släpvagn släppt förrän nu. Men med stor sannolikhet, förr eller senare, kan vi förvänta oss att det kommer upp på den stora skärmen. Det finns olika fangjorda trailers att få tag på som beskriver berättelser med blandade vinklar. Bildshowen som kallas skapad In Abyss: Dawn of the Deep Soul kan lanseras just nu.

Det är jobbigt att nämna vad säsong 2 kan analysera eftersom samlingsfilmerna har påverkat en liten del framåt. Säsong 2 kan köpas där ute eller slutet på säsong ett.

Made In Abyss Säsong 2: Medverkande

Vi förstår inte om | det kommer att finnas en smidd eller medlemmar som kommer att vara en del av det smidda. Regissör som Yoko Some och Julie Oliver Touchstone. Habolg i synen av John Swasey och Tetsu Inada. Tecken som kan ge ett kvadratiskt mått:

  1. Reg av Maria
  2. Ise Riko röstad av Miyu Tomita
  3. Nanachi av Shiori Izawa
  4. Mitty av Eri Kitamura

Made In Abyss Säsong 2: Handling

Akihito Tsukushi publicerar japansk stil anime-show skapad i avgrund genom Takeshobo-publikationer, en anpassning till mangaserier, som innehåller åtta volymer. Den kommer att släppa sin andra säsong just nu. Den här showen består av tretton(13) avsnitt i sin första säsong gratis i juli 2017. Den här historien skapad i avgrund är helt och hållet ett fåtal unga föräldralösa kvinnor som heter Riko.

Hon bor på Belcher Orphanage som ligger i staden Orth, som är en ö i Beoluska oceanen. Abyss är en av de nya civilisationerna i den och är en exploateringsplats för alla Cave Raiders. Men de kunde dessutom inte återställa det. Rikos anledning till att äga rum kan vara väldigt liten skillnad. Hon måste resa dit för att söka efter sin mamma, och han eller hon blir vän med en golem för att hjälpa henne att prova detta arbete. Den här uppföljarserien speglar paret som involverar sig själva i resan till avgrunden med revolutionerande vändningar.

Håll dig uppdaterad med vår sida för mer information.