Made in Abyss Säsong 2: Kommer Riko att hitta sin mamma och bli en Delver som hennes mamma??

Är du uttråkad av att titta på Netflix-serier eller Bollywood-filmer? Vill du se något nytt? Har du någonsin försökt titta på Anime? Om så är fallet, börja med Made in Abyss, den mest älskade animen av många. Made in Abyss är en japansk mangaserie regisserad av Akihito Tsukush. Takeshobo publicerade serien.

Den har också serialiserats online i Takeshobos digitala publikation webcomic gamma sedan 2012. Kinematic Citrus anpassade serien. Det är den mest älskade anime av många animeälskare. Made in Abyss har ett stort fanskare för de bästa animations- och illustrationsverken.Made in Abyss Säsong 2: Releasedatum

Det har gått tre år sedan den första säsongen släpptes. Men seriens sug och nyfikenhet har inte minskat bland fansen och publiken.

Den första säsongen av serien sändes från 17 juli 2017 till 29 september 2017, med 13 avsnitt. Made in Abyss-fans väntade nyfiket på förnyelsen av serien. Den andra säsongen av serien förnyas också långt tillbaka. Den släpptes den 17 januari 2020 i Japan.

Utgivningen av serien i USA stoppas på grund av den nuvarande coronavirus-pandemin. Hoppas det blir premiär snart.

Made in Abyss Säsong 2: Medverkande

Serien är fortfarande älskad av många för sina karaktärer. Ingen kan specificera en särskilt bästa roll i serien eftersom alla serier är upplysta.

Skådespelarna i Made in Abyss säsong 2 är

 • Riko röstad av Miyu Tomita.
 • Reg uttryckt av Mariya Ise.
 • Nanachi röstad av Shiori Izawa.
 • Mitty röstad av Eri Kitamura.
 • Jiro röstad av Taishi Murata.
 • Nat uttryckt av Mutsumi Tamura.
 • Shiggy röstad av Manami Numakura.
 • Kiyui röstad av Manami Hanawa.
 • Habolg röstad av Tetsu Inada.
 • Ozen röstad av Sayaka Ohara
 • Marulk röstad av Aki Toyosaki
 • Lyza röstad av Maaya Sakamoto.

Made in Abyss Säsong 2: Handling

Det finns inga officiella meddelanden från tillverkarna av serien. Säsong 1 avslutades med Riko Journey för att ta reda på sin mamma. Under tiden blir hon vän med Reg. De hänger sig båda åt på jakt efter hennes mamma.

Hon möter många kamper under resan och hittar också nya vänner som kan hjälpa henne. Det förväntas att Riko hittar sin mamma och blir en Delver som sin mamma. Hon ville bli som sin mamma och uppleva många äventyrliga saker. Men vi kan inte vara säkra på handlingen och bara förutsäga den.

Vi kommer att behöva vänta några dagar till för att veta hela historien om nästa säsong.

Made in Abyss Säsong 2: Storyline

Berättelsen kretsar helt och hållet kring huvudrollen som Riko, en liten flicka. Hon bor på barnhemmet Belchero i staden Ortho. Det är en ö i Beoluska havet.

En dag får hon ett brev från sin mamma om att hon ska träffa henne. Hon börjar sin resa för att hitta sin mamma. På vägen för sin resa träffar hon Reg, en robot, och blir vänner. De söker båda efter Rikos mamma.

Hittade de hennes mamma? Det är nästa säsong av serien!

Made in Abyss Säsong 2: Trailer

Här är den officiella trailern för serien Made in Abyss säsong 2. Njut av att titta!!

Håll utkik för fler uppdateringar!