Lupita Infante lanserar lyxversionen av LA Serenata. Här är alla detaljer om det

För att berömma ett år fyllt med framsteg är den framväxande mexikansk-amerikanska artisten och textförfattaren beredd att ta en serenad för sina fans.

Om Lupita Infante

Lupita Infante är en framväxande mexikansk-amerikansk artist och musiker med ett stort familjearv och arv. Hon är barnbarn till legenden Pedro Infante (1917-1957), en symbol i den gyllene eran av mexikansk film, och en liten flicka till Pedro Infante, Jr. (1950-2009). Hon råkar också utöva och begåvad artist också.Trots de många svårigheterna 2020 har medfört, är Infante beredd att berömma ankomsten av Deluxe Edition av hennes introduktionssamling 'La Serenata'. För närvarande med 13 låtar är denna skiva en äkta förmögenhet och ett minne av rancheramusik.

Lupita Infante - peermusic: The Global Independent | peermusic.com

Lupita gläder sina fans genom att gå med i en stark vetenskaplig grund med den instinkt och förmåga som är hennes arv. Denna leverans innehåller två nya konton och två melodier som tidigare bara varit tillgängliga som singlar.

Vad handlar Deluxe-versionen om?

Den viktigaste nya melodin är den akustiska Sierreño-formen av hennes sentimentala singel 'El Amor de Mi Vida' (The Love of My Life). Hon levererade ursprungligen detta 2018 till en norteño/mariachi-uppbackning. Det andra nya spåret är en akustisk trio-stilad anpassning av titelspåret, som hon var med och komponerade.

Titelspåret är en gammal bra serenad som tillfredsställer sitt namn samtidigt som man leker med generaliseringar. Vem säger att damer inte kan sjunga en serenad?

Sedan La Serenatas första ankomst har Infante dykt upp, inklusive de femte årliga Latin American Music Awards, iHeartRadio Fiesta Latina i Miami bland andra viktiga tillfällen.

Lupita Infante släpper Deluxe Edition av La Serenata

The Serenade Deluxe Edition låtlista:

 1. Jag kommer inte ens ihåg (Pedro Reyna)
 2. For Your Love (Celin Cortes, Oscar Almaguer, Nelson Teran & Lupita M. Infante)
 3. Serenad (Erika Vidrio & Lupita M. Infante)
 4. Jag är för dig (Sebastian Curiel)
 5. Jag föddes mexikansk (Gabriel Luna De La Fuente & Gabriel Ruiz)
 6. Jag kommer att lämna (Luciano Luna & Lupita M. Infante)
 7. Taste of Me (Alvaro Carrillo)
 8. Du med henne och jag med honom (Nadia Vasquez & Lupita M. Infante)
 9. El Son De La Negra (Blas Galindo), Cielito Lindo (Quirino Mendoza), Return Return (Fernando Z. Maldonado), If They Leave Us (José Alfredo Jimenez)
 10. Be True To Me Sabor A Mi – engelsk version (Alvaro Carrillo & Mel Mitchell)
 11. I will leave – Sierreño version (Luciano Luna & Lupita M. Infante)
 12. The Love Of My Life – Sierreño Version (Reynaldo Rey Rodriguez Jr.) – tidigare ej släppt
 13. Serenata – Akustisk version (Erika Vidrio & Lupita M. Infante) – tidigare ej släppt