Lucifer säsong 5 finalens stora förändringar i sista minuten efter Netflix säsong 6: klicka här för att veta mer!

Finalen för Lucifer säsong 5 genomgick betydande förändringar efter nyheterna att programmet skulle få den 6:e körningen. Netflix chockade fans av succéserien genom att rapportera om ytterligare en säsong av underhandstrick från den onde utredaren, spelad av den brittiske hunken Tom Ellis.

Uppdateringar om säsong 6

De bakom serien hade räknat med att den femte körningen skulle vara programmets sista och spelade in scenerna med tanke på detta. Med uppdateringar om ytterligare delar, gjordes ändringar för att stödja säsong 6.Till Metro sa detektiv Douche-skådespelaren Kevin Alejandro: Vi gick alla in i det och fortsatte under utflykten, fram till scenen före den sista, och trodde att detta var vår seriefinal. Att denna [säsong fem] var showfinalen.

Medgav att de var förvirrade av de häpnadsväckande nyheterna, gjorde programmets författare en snabb vändning för att korrigera berättelserna i avsnitten. Han upptäckte att de behövde göra ett par förändringar till vår säsongsfinal.

Om Kevins uttalande

Kevin kommenterade: Jag trodde inte att de skulle göra det. Jag känner att de inte trodde att de skulle rulla i höet, men se och häpna, de fick reda på en väldigt cool tack vare att de lyckades briljera genom säsong sex.

Huvuddelen av Lucifers femte säsong har precis släppts med den sista halvan på grund av en nedgång på streamingtjänsten senare i år. Stjärnan Tom Ellis har dessutom stimulerat den kommande melodiska scenen när han pratade med Collider.

Han sa: Tja, du får i princip bara lite information om mina två mest älskade scener av Lucifer. Jag är så energisk. Ildy [Modrovich], en del av vårt show-run-team, har behövt försöka komma till en melodisk scen ett bra tag. det hade varit säsong 5, [som höll på att bli] vår sista säsong, så vi förväntade oss verkligen att försöka göra det.

Jag har alltid velat försöka göra det, men jag har också varit medveten om att det måste finnas en anledning till att folk sjunger, mot att det bara är ett gimmickigt avsnitt. och därför hade det fantastiska med det varit att vi hittade den rätta anledningen till det, och inte bara fick det att serva avsnittet, när det gäller var musiken kommer ifrån

Seasons of Lucifer tillgängliga

Med chansen att du helt enkelt är snabb att ta reda på förlorad tid med Lucifer. De första tre säsongerna är tillgängliga på Amazon Prime Video och därför är den fjärde och femte säsongen tillgängliga på Netflix.

De första tre säsongerna hade till en början sänts på Fox i USA tills dess upphörande. Efter detta togs serien emot av Netflix.