Love Alarm Säsong 2: Utgivningsdatum, skådespelare, handling och alla andra detaljer. Tryck här för att veta om det.

Netflix mest populära släpp av T.V. Love Alarm är försenat från sitt ursprungliga schema och förväntas komma 2021. Den sydkoreanska romantiska komedin står alltför inför Covids vrede som andra stora filmer och tv-program som väntas i år. Det kommer säkert att vara en besvikelse för fansen som väntar från förra året på att se showen.

Dramat är baserat på romanförfattaren Chon Kye Youngs Daun-webbfilm med samma namn. Den första säsongen av Love Alarm blev de mest populära TV-programmen i Korea 2019, där den hamnade på 8:e plats bland de 10 bästa programlistan. Här är trailern för dig.Komplott

Handlingen i den första säsongen kretsar kring disruptiv teknologi, en app känd som Love Alarm som låter användare söka efter kärlek runt omkring. Appen fungerar genom att meddela användaren om känslorna hos en närliggande person inom 10 meter från radien. Därav namnet på showen.

Showen visar pojkar och flickor som använder appen för att lära känna varandra förutom att skildra romantiken mellan tonåringar och komedi.

Bortsett från det belyser det dataskydd, homosexuella rättigheter, extrema konsekvenser av hjärtesorg och smartphoneinvasioner.

Vad kan vi förvänta oss?

Under den kommande säsongen förväntas showen visa upp Kim Jo-Jos känslor för Hwang sun-oh och Lee Hye Yeong, när hon får veta att båda gillar henne.

Kasta

Kim so Hyun spelar rollen som Kim Jo-Jo, en vacker och hårt arbetande tjej, som är ljus och glad.

Song Kang som Hwang sun oh vem är en modell och ser stilig ut. Han älskar Jo-Jo på programmet.

Jung Ga-ram som Lee Hye-Yeong. Han är vän till Hwang sun oh och gillar Kim Jo-Jo.

Andra biroller:

Z. Hera spelar rollen som Kim sung go

Lee Jae Seung som Cheong Duk gu

Kim Si-eun som Lee Yuk-Jo

Slutsats

Den första säsongen av programmet hade premiär den 22 augusti 2019 på Netflix. Den bestod av 8 avsnitt där varje avsnitt hade en speltid på 42-56 minuter.

Efter att den första säsongen av programmet blev en stor succé, hade regissören för programmet Lee no Jeoung bestämt sig för att förnya serien, vilket han gjorde den 29 oktober 2019. Men plötslig uppgång av covid och den kontinuerliga nedstängningen har förstört hans avsikter. Vi kan förvänta oss showen 2021 eftersom produktionen är försenad.

För mer information, uppdateringar, insikter och de senaste nyheterna håll dig ansluten till Marknadsaktiviteten. Stanna hemma, var säker!