Louisiana IHOP-anställda fastnade i öppen eld 1 DÖD, 1 skadad. Varför händer det?

East Baton Rouge Sheriff's Office sa att skottlossningen ägde rum längs Siegen Lane, nära Honore Lane, vid lunchtid. En bil stannade på parkeringsplatsen för en IHOP och två maskerade angripare klev ut innan de öppnade eld mot de båda anställda som stod utanför. Ett offer dog av sina skador medan ett annat fördes till ett närliggande sjukhus för behandling; de är för närvarande listade som kritiska.

Ambulanspersonal hittade ett av offren på restaurangen och den personen rapporterades död en kort stund senare. Det andra offret hittades längre ner på Siegen Lane nära Airline Highway. Den personen förväntas överleva. Utredarna sa att fordonet som användes i attacken – en stulen bil från Ascension Parish – upptäcktes i brand inte långt från där de attackerades, vilket tyder på att detta kan vara ett terroristiskt våld eller inhemsk terrorism i motsats till bara en slumpmässig brottsrunda som vissa har föreslagit

Angriparen stal en körande bil i närliggande Ascension Parish innan han kom till Baton Rouge med den; han övergav den sedan när bensintanken exploderade efter att ha kraschat frontalt mot en annan bil på Interstate 12 Eastbound - men först efter att ha skjutit ut fönster och skickat kulor

En tragisk skottlossning inträffade i Baton Rouge, Louisiana på fredagskvällen. Ett offer transporterades till sjukhuset med ambulans men dog senare och ett är för närvarande stabilt enligt tjänstemän vid East Baton Rouge Sheriffs Office som utreder detta olyckliga brott.

Jag trodde att jag skulle dö. Det gjorde vi alla, sa Tabatha Sanchez på platsen senare tisdag eftermiddag. Det var panikslagit och kaotiskt. Mitt hjärta slår fortfarande av det.

Efter några minuters gömning kikade Sanchez och hennes medarbetare utanför. De såg någon springa ur IHOP som är dränkt i blod från topp till tå! Han satte sig i sin bil och rusade iväg innan de kunde få någon information om honom eller vad som hade hänt - men en sak är säker: det ser inte bra ut.

Polisen letar efter personen som överlevde en skottlossning, efter att ha hittats av myndigheter. De sa att han sprang för att fly innan han insåg att hans skada var från skottlossning och ringde sedan 911.

  Föregående artikel Alex Trebek vann postum Emmy-nominering efter 6 månader efter sin död! Nästa artikel Jerrod Carmichael går med Emma Stone i Yorgos Lanthimos 'Poor Things, Mark Ruffalo är också med! Andra kända kändisar också!! Ta reda på

  Fler artiklar

  Komi Can't Communicate Chapter 374 - Förväntat releasedatum, handling och allt annat här

  11 oktober 2022

  'Solo Leveling', allt redo att släppas 2023! Kolla in de senaste detaljerna här

  9 oktober 2022

  Nicola Peltz Beckham vägrar något drama med svärföräldrar

  9 oktober 2022

  LÄMNA ETT SVAR Avbryt svar

  Kommentar: Skriv din kommentar! Namn:* Vänligen ange ditt namn här E-post:* Du har angett en felaktig e-postadress! Vänligen ange din e-postadress här Webbplats:

  Spara mitt namn, e-post och webbplats i den här webbläsaren till nästa gång jag kommenterar.

  Senaste artikeln

  Ao Ashi Chapter 310 releasedatum, väntan är snart över.

  11 oktober 2022

  Phantom Of The Idol Säsong 2 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  Overlord säsong 4 - Förnyelsestatus, släppdatum, handling och mer! Få alla detaljer här!

  11 oktober 2022

  När kommer Ayumu att göra sitt drag? Säsong 2 – När släpps den? Alla detaljer här

  11 oktober 2022

  Farbror från en annan värld Säsong 2 - Releasedatum, berättelse och uppdateringar av handlingen

  11 oktober 2022