Louisiana 700-organisationer: Regeringen varnar för att absolut inte iaktta försiktighetsåtgärden. Gå hit för att förstå detaljerna!

Mitt i Covid-19-pandemin när hela världen faktiskt bekämpar denna internationella situation. Vissa 1: a världen nationer som USA har faktiskt tillåtit att driva industrier och även leverantörer. Det fanns faktiskt några säkerhetsåtgärder som faktiskt efterfrågades att följa. Det har faktiskt upptäckts att förhållanden som Louisiana faktiskt just nu varnar för omkring 700organisationeröver att verkligen inte lyckas med Covid-19säkerhetsåtgärder

I den nuvarande internationella noteringen av Covid-19 förblir USA i primärplacering efterlevd genom Brasilien och även Indien. Louisiana är faktiskt ett sådant tillstånd i USA som enbart består av en total mängd av 1 20 846 scenarier och även mer än 4 000 dödsfall.Efter att ha hittat det reducerade utvecklingspriset och även tillväxten i brist på sysselsättning belopp. Regeringen i Louisiana har faktiskt gjort det möjligt för många industrier att börja sitt jobb igen. I juli månad var mängden scenarier i tillståndet faktiskt på höjden. Tillstånden kom också på viss information om överträdelse av säkerhetsåtgärder. Och också på grund av detta släppte de försiktighetsåtgärder till nästan 700 organisationer.

700 organisationer: Vad gick de emot?

Enligt akten ombads verksamheten faktiskt återupptas bara om de följer vissa försiktighetsåtgärder. Ändå, i juli konstaterades det faktiskt att 698 Louisiana stora och även små organisationer faktiskt bröt regleringsbegränsningarna, matbordsutrymme och även dölja riktlinjer för besatthet. Här finns massor av bistroer, pubar och även kaféer. Den 13thI juli köptes det faktiskt även pubar för att stänga inne stolar. Regeringen har faktiskt i slutändan stängt dessa barer som ett resultat av att de absolut inte har bevarat säkerhetsriktlinjerna och även säkerhetsåtgärderna.

När ska bänkarna återupptas igen?

Enligt resurserna var Louisianas pubar faktiskt planerade att återupptas den 24thjuli. För att behålla Covid-19-omständigheten i tankar, har John Bel Edwards faktiskt tillhandahållit sin nödvändiga stängning till 7thaugusti 2020.

Florida, Texas och även Louisiana är faktiskt de tre förhållandena i USA som har det bästa utbudet av scenarier proportionellt. Ändå har myndigheterna i dessa förhållanden faktiskt avslöjat sin nöd när de stängs i hela staden. Snarare har de faktiskt mandat att bära sociala masker plus alla försiktighetsåtgärder.

700 organisationer: Vad säger ägarna egentligen till?

Vissa ägare anser att förfarandet faktiskt är orimligt. De får faktiskt utdömda straff för en sak som verkligen inte ligger i deras handflat. Som Sand Dollar Tiki Bar faktiskt ansågs på grund av polisen. Det var faktiskt en grupp fest mot bänk i finalenhelguppehålljuli.

Som ett resultat av allt detta har massor av drifttillstånd faktiskt hängts ner på grund av polisen. Dessförinnan tillhandahölls faktiskt ett par försiktighetsåtgärder genom tillståndet. Detta har verkligen inte bara haft en effekt på det ekonomiska tillståndet men också resurserna går till oro.