Loretta Lynn och Kid Rock blev falska Gift på en Hillbilly Soiree. Klicka här för att läsa allt i detalj om det sarkastiska äktenskapet.

Varje ögonblick blir intressant när vi lägger till lite humor till det. Loretta Lynn och Kid Rock gjorde samma sak genom att falskeligen skada varandra vid en Hillbilly-soiree, vilket överraskade alla. Händelsen kom efter att Lynn-sonen Ernest förnyade löften med sin fru.

Roligt inlägg

På Instagram förklarade 88-åringen sarkastiskt allt ungefär samma sak tillsammans med att förklara syftet med deras omedelbara äktenskap. Det falska paret gjorde det perfekt efter att Lynn förnyade löften med Crystal.Hon nämnde i inlägget Det var vackert och allt det borde vara. Äktenskapet är inte alltid lätt – det är inte ens alltid vackert, men kärleken håller dig samman och du tog dig igenom de dåliga dagarna för att njuta av de goda. Jag är stolt över dem och önskar dem många år av lycka.

Det blev galet, sedan var min pojke @kidrock där och vi har alltid retat oss på att vi ska gifta oss. Nåväl, predikanten var redan där så vi hade lite kul med det. Förlåt tjejer, han är tagen nu! #måste ha roligt #88och mår jättebra #skratta #tabloidfodder #puma.

Barnbarnet Taynn påminde i sitt Insta-inlägg vad som hände den dagen. Hon sa att Kid rock (Bob rock Ritchie) var närvarande i Hillbilly soiree med en elegant stil

för att se sin bästis löftesförnyelseceremoni. Han var på väg att sjunga en sång när BAM en predikant går ut på scenen, nämnde hon tillsammans med att hon intygade en bild på Bob som sätter en sten på Lorettas ringfinger.

Allt om ceremonin

Hon fortsatte I helgen hade jag nöjet att hjälpa min pappa och styvmamma att planera deras FÖRNYELSE AV LÖFTE. ️

De var värdar för en HILLBILLY SOIRÉE med en elegant stil ‍‍

Crystal arbetade så hårt för att se till att alla skulle ha det bra. Hon var osjälvisk när hon berättade om sina vänner och familj.

Hon hade en läcker cateringfirma, Ronnie Qs från Dickson. Ett lokalt bageri gjorde tårtan. Uncle Murray's w/Currier på design. Unc aka Tim Cobb på scenografi. Melinda Proctor på bilder. Tant Peggy med de underbara blommorna och uppenbarligen det FANTASTISKA TIM WATSON-BANDET!

Hon och pappa tog till och med en stund som var deras och gjorde något speciellt för Memaw.

När de avslutade sin dans till Look at Us, när deras bästis, Kid Rock, kom ut för att förrätta ceremonin och säga sina löften till varandra vände de uppmärksamheten mot min mormor.

Bob (Kid Rock) var på väg att sjunga en låt när BAM en predikant går ut på scenen. (Sätt in vår bästis Anthony Sims)

Bra band mellan dem

Vidare förklarade hon bandet de delar sedan barndomen. De fortsätter att skoja varandra och skratta och njuter av att ha roliga samtal som hon skrev

Nu måste du förstå hur nära Kid och Memaw har kommit, fortsatte hon. Som att de avgudar varandra. De skämtar hela tiden om att gifta sig och säger att man ska ha det med resten av dem. Så pappa och Crystal bestämmer sig för att få det att hända! Memaw och Kid blir båda snurriga. Som skolbarn. De var så överrumplade men båda så glada. De lekte med. (För att det är ett skämt) Unc (Tim Cobb) hade till och med slöjan redo. Vi alla skrattade, sjöng, kramades. Det var ett ögonblick i går kväll mitt i världen som vände sig åt sidan där kärlek och glädje absolut delades.

De vänder ljuset till Kid och Memaw.

Jag hedrar min pappa och Crystal idag. Till deras kärlek, deras hängivenhet och deras långa liv tillsammans.

Tack så mycket för att du älskar vår familj. ️

***till folket.

Jag insåg inte att jag placerade mig själv mitt bland alla bilder på dem. Ledsen inte ledsen? Jag är glad att jag var där. Jag känner mig lite konstig att vara inklämd däremellan. Förhoppningsvis har den riktiga fotografen tagit några bilder och kan redigera mig Crystal hahaha.