Looney Tunes Show är faktiskt redo att vara tillbaka i en klassisk stil på HBO!!! Klicka för att lära dig mer om din älskade Childhood-serie.

Något som förenar olika Fandoms är faktiskt benägenheten att reagera definitivt på alla typer av förbättringspunkter i de många saker de gillar. Och även om röstvedergällningen mot en älskad franchiseverksamhet som utvecklas faktiskt har kommit att bli en sak av ett socialt skratt, finns det faktiskt en del tänkande som är ansvarig för det. Att förvandla personligheters koncept visuella tilltal, röststjärnor eller till och med individualiteter kan lätt lämna bakom sig individer som har ökat till att gilla att alla upplever att de inte respekteras eller till och med utesluts. Förbättring behövs faktiskt ofta för äldre bostäder eller kommersiella fastigheter att uppleva relevanta för helt nya tittare. Som individer som ser dem alla såväl som livsstilarna som gör dem alla, dessa bostads- eller kommersiella fastigheter samt personligheter utvecklas.

https://www.youtube.com/watch?v=nalw1XRAiMI&t=11 s.

Vad ändrades i The New Loony Tunes?

När HBO MAX introducerades i maj fanns det en egen autentisk informationsserie Looney Tunes tecknade serier , en helt ny uppsättning gjord av Warner Bros. datoranimation, som glorifierar standarden Looney Tunes såväl som Mare melodier animationsuppsättning. Medan den helt nya uppsättningen upprätthöll de bekanta personernas stilar såväl som rösttyper, var en sak faktiskt förbisedd: de tog bort vapnen. Speciellt, Elmer Fudd hoppar faktiskt över sitt hagelgevär, liksom Yosemite Sam har faktiskt missat sina handeldvapen.Vad fick författaren att ta tillbaka det !!

Det här är faktiskt en passionskaraktär, ett entusiasmjobb, hävdade showrunner Peter Browngardt, som slängde och odlade det helt nya setet för WarnerMedia såväl som faktiskt är företagstillverkning tillsammans med Sam Register. Jag växte att känna igen dessa personligheter, de tidlösa övervakarna. Och jag antog också, 'varför kan inte våra experter utföra det längre?'.

Den autentiska Looney Tunes behövde datoranimerade konton indikerade att ta sig an innan huvudattraktionen på bio. Med början på 1930-talet flyttade Warner Bros Animation, genom Leon Schlesinger, upp ett begåvat team av animatörer/regissörer som Bob Clampett, Tex Avery, Robert McKimson, Fritz Freeling, såväl som Chuck Jones. De gjorde dussintals tidlösa serier laddade tillsammans med tricks, nutida rekommendationer, anmärkningsvärda personligheter, såväl som en handfull tårdragande sekunder. Hjälpte till på grund av Mel Blancs sångförmåga samt Carl Stallings sånger.

Utrustad tillsammans med poster samt en riktad kommer från WarnerMedia att utföra faktorer tillsammans med dessa personligheter på ett betydande sätt. Browngardt bildade en grupp författare såväl som animatörer tillsammans med lika stor respekt för originalen som han hade, bestående av kontoförläggaren Johnny Ryan samt Art Director Aaron Spurgeon. Gruppen erbjöds faktiskt en extraordinär frihet på grund av systemet. Utan att det kommer några störningar från Standards as well as Practices-teamet som i allmänhet utfärdar material avsett för ungdomar. Jag fortsatte att förvänta mig att alla skulle dra mig tillbaka lika bra som de misslyckades, hävdade Brown gardt. Tillbaka i åldrarna, var den enda ordern att få in folk att skratta och hålla sig på budgetplanen. Det var faktiskt ungefär samma sak för vårt företag..

The Loony Tune: Running Timing såväl som karaktärer

Den helt nya uppsättningen består av 80 elva minuter långa incidenter. Var och en inkluderade datoranimerade byxor som skiljer sig i storlek samt har anpassade berättelser för dagens målmarknad. Detector Bros gjorde Looney Tunes Cartoons. Datoranimation samt inkluderar ett begåvat team av sångregisserade deltagare bestående av Eric Bauza, Jeff Bergman, samt Bob Bergen. Browngardt (farbror farfar) samt Sam Register (Teen Titans Move!) fungerar som företagsutvecklare.