Log Horizon ÅTERKOMMER med säsong 3! Läs för att veta Releasedatum (uppdaterat 2020), Cast och mer!

Den populära japanska showen Log Horizon säsong tre kommer att släppas i oktober 2020. NHK tutorial tv har bekräftat att den tredje säsongen kommer att vara gratis i oktober 2020. Ändå är trailern inte ledig förrän för närvarande. Men all publik och fans förutspår att det kommer att anlända just nu. De fyrkantiga fansen är entusiastiska över att förstå vad som kommer att hända härnäst inom serien. Kan animen komma tillbaka?

Releasedatum för Log Horizon säsong 3

Ja, den på varandra följande säsongen är tillbaka en gång! Kollektionerna återupplivas och produktionen har börjat. Satelight var luftig på NHK instruktions-TV som involverade 22 mars 2014 och 5 oktober 2013. Dessutom rekonditionerade tiden, det var en anime-tv-serieanpassning av Mamares böcker. Studio Deen misslyckades säsongen, och det var luftigt mellan 28 mars 2015 och 4 oktober 2014. Studio Deen kommer också att göra säsong tre.

Säsongen skulle i början ha premiär i oktober 2020. Det har dock varit en försening i produktionen på grund av utbrottet av denna covid-19-pandemi. Att producera hem överallt där planeten led. Så, säsong tre kan komma upp på skärmarna senast den gregorianska kalendermånaden 2021. Maj rymmer tolv avsnitt. Betecknaren som är officiell DORT.Vi ser fram emot trailern just nu.

Handlingen i Log Horizon säsong 3

The Log Horizons säsong ett lanserades 2013. Showen belyser planeraren, Shiroe och därmed antalet motsatta spelare i MMORPG Elder Tale. En gång fann de sig själva rusa iväg in i den här spelvärlden. Den solida delen av säsong 3 liknar den som hade hittats under de senaste två säsongerna. Det var en så stor mängd spektakulära skådespelare och personligheter som såg den här showen. Att de dessutom ser sin roll väl bland denna sekvens.

Skådespelarna i Log Horizon säsong 3

 1. TAKUMA TASHIMA SPELAR SOM SHIROE
 2. Emiri Katō spelar som Akatsuki
 3. Tomoaki Maeno spelar som Naotsugu
 4. DAIKI YAMASHITA SPELAR SOM TōYA
 5. Nao Tamura Minori spelar Eriko
 6. Matsui spelar som Izusu
 7. Tetsuya Kakihara spelar som Lundellhaus
 8. Yukio Fuji spelar som Tetra
 9. Yumi Hara spelar som Marielle
 10. Misaki Kuno spelar som Serara
 11. Ayahi Takagaki spelar som Henrietta
 12. Satoshi Hino spelar som Isaac
 13. Och många fler

Historien om Log Horizon säsong 3

Det finns superhäftiga nyheter för fansen och publiken. Denna topprankade anime-show återupplivades för sin säsong tre med namnet Log Horizon: Destruction of the spherical Table. Den tredje säsongen för Log Horizon är en gång känd som titeln på volym tolv i onlinebokserien. Vi kommer att se skådespelarna från säsong 2 under den kommande säsongen av denna show.

Det har inte funnits någon officiell förhandstitt för den här serien – instrumentaliteten har släppts på mycket länge. Folk väntar på att observera skåpbilen eftersom den hade varit bland de serier som är fantastiska. Vi tenderar att vänta med tålamod och se trailern, som gör många vändningar bland folket.

Vi kommer att fortsätta uppdatera dig med alla de senaste detaljerna. Håll dig uppdaterad med oss!!!

Om du gillar mina artiklar kan du även gå igenom andra artiklar Dora säsong 2 .