Locke And Key Säsong 2 Förväntat upplåsningsdatum, Solid, saga och allt du behöver förstå!

Locke and Key säsong 2 är officiellt tillbaka. Vi pirrar efter låset för att visa och upptäcka många fler avskyr som vi kommer att se genom våra handflator. Nu inte lång tid efter att den huvudsakliga associationen, justerad från urvalet roliga med hjälp av Joe Hill och Gabriel Rodríguez, avslutas, en nästa säsong brukade bekräftas med hjälp av Netflix.

Manus har skrivits före displayen brukade till och med förnyas, trots det. Vi är mitt uppe i att skriva säsong 2, så vi är konstruktiva och hoppfulla att vi kommer att få en möjlighet att göra säsong 2, informerade tillverkaren Carlton Cuse till Collideri februari 2020. Vi vet väldigt mycket vad det är eftersom Meredith [Averill, exekutiv producent] och jag är mitt uppe i att övervaka författarrummet och vi håller på med det för tillfället.Locke and Key Säsong 2: Komplott

Den här berättelsen är klar Rendell Lockes barn triumferar över en hemlighetsfull möte. I Matheson brukade Key House namnges med hjälp av hans högre del Nina, tillsammans med hennes 3 barn Tyler, Kinsey och Bode. De planerar att ersätta insidan av deras föregångares hus efter Lockes avgång. Efter två eller tre dagar har nycklar upptäckts med hjälp av ungdomar på området. Dessa nycklar brukade öppna ett par rum på mystiska sätt. Den här berättelsen säger om hur de övervakar och segrar över problemen.

Locke and Key Säsong 2 Solid and Tale: What Will happen?

Netflix har inte släppt några välrenommerade förfalskade subtiliteter för säsong 2, alternativt kommer vi att kunna se fram emot att det grundläggande förfalskade måste gå tillbaka. Det innehåller Darby Stanchfield, Connor Jessup, Emilia Jones och Jackson Robert Scott eftersom Locke-kretsen av släktingar, helt enkelt som Dodge, Lucas och Gabe, uppträdde med hjälp av Laysla De Oliveira, Felix Mallard och Griffin Gluck, den ena efter den andra .

Sagan är redo att få exakt den plats som slutet av den viktigaste säsongen slutade. Lockes hade blivit överkörda med hjälp av satan som Dodge, Lucas och Gabe. Måste nu inte bara Locke-kretsen av släktingar sätta upp det sätt på vilket de har blivit lurade med hjälp av den onda anden till att kasta Ellie in i tomrummet före Omega-dörren? Det låter som om Eden (Halle Jones) kunde slås ner och nu begränsas med hjälp av satan, lika smart.