Liza O'Brien: Allt du behöver veta om Conan O'Briens fru. Nya uppdateringar för 2021

Liza O'Brien- Den nuvarande värden för TBS-programmet Conan är Conan O'Brien . 1983 började O’Brien sin karriär som ståuppkomiker och skrev senare för Saturday Night Live och The Simpsons. Han anställdes av NBC för att efterträda David Letterman som programledare för Late Night efter två säsonger som författare och producent för The Simpsons.

Conan O'Brien blev populär med tiden, men när han lämnade showen 2009 var han en favorit hos fans. Han tog senare över The Tonight Show från Jay Leno men blev kontroversiellt avsatt efter bara sju månader.

Som tv-personlighet har Conan haft sina upp- och nedgångar, och hans fru Liza Powel har alltid varit där för att stötta honom. Liza och Conans förhållande, parets barn, Lizas yrke och den hjälp Liza gav Conan efter att han lämnade The Tonight Show kommer att bli föremål för den här historien.Lisa O

Popsocker

Människor varnade i Arizona: Motorvägar är avstängda för telegrafbrand som brinner nära Superior, Superior Arizona nödutrymning

Hur Conan och Liza träffades

Liza Powel föddes på Bainbridge Island, Washington, den 12 november 1970. Jake Powel, Lizas far, var gitarrist i ett Dixieland-band. Liza träffade Conan när hon arbetade för Foote, Cone & Belding som reklamchef. Lizas företag gick med på att samarbeta med Late Night i en sketch, som introducerade Conan och Liza.

Liza O'Briens pappa såg Conans attraktion till Lizas skönhet direkt. Enligt Piers Morgan sa O'Brien:

Någonstans, i valvet på NBC, finns det bilder där jag bokstavligen faller för min fru i kameran.

Efter det första mötet chattade Conan och Liza O'Brien via telefon, och han drog omedelbart slutsatsen att Liza var mer än bara ett vackert ansikte. Han informerade Piers Morgan om att han tyckte att Liza var en riktigt utbildad, humoristisk och trevlig dam. Conan och Liza gifte sig den 12 januari 2002, efter att ha dejtat i några år.

St. James Cathedral i Seattle, Washington var värd för ceremonin.

Liza och Conan O'Briens äktenskap

Paret dejtade bara i 18 månader innan de bestämde sig för att gifta sig den 12 januari 2002 i St. James Cathedral Church i Liza O'Briens hemstad Seattle, Washington.

De är ett av de sällsynta kändispar som har varit tillsammans under en längre tid, 19 år faktiskt.

Liza O'Brien och Conans barn

2003 fick Liza och Conan sitt första barn, Neve. Beckett, parets andra barn, föddes i november 2005. Conan diskuterade sina problem med barnleksaker med People. Han uttalade,

Att vara pappa är det bästa, förutom att sätta ihop saker. Jag minns att min far försökte dra åt en bult och gjorde illa hans fingrar. Det är vad jag gör nu – förutom att jag går sönder (leksaken) innan hon ens hinner leka med den.

Lisa O

Popsocker

Kommer det att finnas en Death Note säsong 2? Ta reda på allt om Death Note säsong 2, BEKRÄFTAD?

Liza O'Brien slutade sitt jobb, från reklamchef till manusförfattare

Liza började sitt arbete med Foote, Cone & Belding som reklamchef. Efter att ha tagit en MFA i fiktivt skrivande från Columbia University's School of the Arts fortsatte hon att arbeta som manusförfattare. Hennes pjäser har bland annat setts i New York, Seattle och Los Angeles. The Gate, The Distinguished Gentleman och Ruthie Goes Shopping är bland pjäserna Liza har skrivit, enligt hennes hemsida.

Hon arbetar också som volontär med Youngsters’ Defence Funds Beat the Odds-program, som hjälper akademiskt begåvade barn i riskzonen. Liza har också dykt upp på Late Night med bland annat Conan O'Brien och Conan O'Brien Can't Stop.

Efter att Conan O'Brien kontroversiellt fick sparken som programledare för The Tonight Show samlades hon runt honom.

Conan O'Brien tillkännagavs som Jay Lenos ersättare på The Tonight Show från början. Conan tog över The Tonight Show från Jay 2009, även om han bara varade några månader som programledare. Conans frustration över NBC-politiken växte till en punkt där han gick med på att lämna programmet. Conans dröm om att förankra The Tonight Show hade gått i uppfyllelse, men det hade kommit till ett slut tidigare än han hade räknat med.

Conan befann sig helt plötsligt hemma utan sysselsättning, och det tog hårt på honom. Enligt Liza, som pratade med Rolling Stone,

Jag hatade att se honom i ett sådant tillstånd av spänning och olycka. Det var väldigt smärtsamt för honom att släppa taget om denna heliga mark som han äntligen hade fått en chans att stå på... Sanningen är att The Tonight Show var definitionen av kulturell relevans i årtionden. Och helt plötsligt är det inte det. Det är inte Conans fel. Det är inte någons fel. Det bara hände.

Lisa O

Popsocker

Conan må ha varit ledsen och förtvivlad, men det fanns en ljus sida av hans situation. Conan kunde omprofilera sig själv och ta sig an nya satsningar som ett resultat av omständigheterna. Conan anlitades av TBS för att vara värd för Conan med Lizas hjälp.

Den 8 november 2010 sändes det första avsnittet av Conan. Conan diskuterade det hela med Piers Morgan och han sa, jag är ärligt talat gladare nu... det här känns... som en större prestation... för jag gör precis den show jag vill göra.

Jag gör det med människor som jag älskar. Och vi får göra det på vårt sätt... Jag tror bara att livet ger dig många kurvor och det här är något som jag inte höll med om, och jag tyckte att det var ganska stökigt, men vi, alla gick igenom det.

Red Carpet-intervjuer på Autism Speaks-galan med Conan O’Brien och Al Roker – YouTube

FAQ-

F- När gifte Liza O'Brien och Conan O'Brien sig?

Ans-Liza O'Brien och Conan gifte sig den 12 januari 2002.

F- Hur många barn har Conan och Liza?

År- Conan och Liza O'Brien har två barn som heter Neve och Beckett.

F- Vad var Lizas jobb innan hon blev manusförfattare?

År- Liza O'Brien arbetade som reklamchef innan hon blev manusförfattare.

Fick du tillräckligt med information om Liza O’Brien? Vill du läsa mer om Liza O’Brien? Har jag missat något om Liza O'Brien? Vill du läsa om Conan O’Brien? Kommentera nedan och låt oss veta.

För mer information besök:Themarketactivity.com