Little Witch Academia säsong 2 är här?? När Var släpps den? Alla dina frågor besvaras här!

Lite historia bakom Little Witch Academia säsong 2

Little Witch Academia säsong 2

Innan du direkt hoppar på Little Witch Academia säsong 2 är det bättre att komma ikapp med bakgrunden och ursprunget för att få den bästa upplevelsen av handlingen!

Den berömda japanska anime-serien som heter Ritoru Witchi Akademia eller Little Witch Academia skapades av Yoh Yoshinari och producerades av Trigger.Anime-TV-serien sändes i Japan från januari 2017 till juni 2017 och senare skrev Netflix på sitt kontrakt och de första 12 avsnitten släpptes. Efter någon gång i augusti 2017 gjordes även resten av de 13 avsnitten tillgängliga för publiken på Netflix.

Innan serien släpptes skapades två kortfilmer baserade på denna berättelse. Den ursprungliga kortfilmen skrevs av Masahiko Otsuka och regisserades av Yoshinari själv.

Den släpptes först på bio i mars 2013 och senare laddades den upp på YouTube med engelska undertexter.

Den andra kortfilmen Little Witch Academia: The Enchanted Parade släpptes efter några månader i oktober samma år.

Och... Om detta inte räckte så publicerades även två mangaserier baserade på denna serie av Shueisha. Det finns så många anpassningar, vilken ska du utgå från?

Vad handlar Little Witch Academia om?

Little Witch Academia säsong 2

Little Witch kretsar kring temat magi och dess kraft. Det börjar med en tjej som heter Atsuko Akko som hämtade inspiration från en berömd häxa vid namn Shiny Chariot och skrev in sig på Luna Nova Magic Academy ( Rūna Nova Mahō Gakkō ) att bli det själv.

För att hon är en mugglare... oj! Jag menar eftersom hon saknar en magisk bakgrund möter hon många hinder men ger aldrig upp sin dröm. En dag i akademin hittar hon en Shiny Rod som tidigare tillhörde Chariot.

Det visar sig att det inte är ett vanligt spö, det är en artefakt som bara reagerar när dess förare har en ren avsikt och vill sprida glädje i världen.

Berättelsen tar en oväntad vändning när det upptäcktes att det finns en Grand Triskellion i en förbjuden Arcturus-skog förseglad av de nio gamla häxorna, i vilken kraften ligger att återställa flödet av magi.

Men som alla andra berättelser har den här också en skurk som är Chariots tidigare bästa vän Croix. Hon vill vara den som öppnar den där Triskellionen med sina onda känslor.

Vem skulle de öppna den där Triskellionen först? Kommer Akko att lyckas bli en häxa? Alla dessa frågor kommer att besvaras i den här serien och nya äventyr kommer att låsas upp i Little Witch Academia säsong 2.

Är släppdatumet för Little Witch Academia säsong 2 meddelat?

Little Witch Academia säsong 2

Little Witch Academia säsong 2 är redo att streama på dina skärmar från 13thNovember 2022. Den här säsongen av serien kommer att innehålla 25 avsnitt.

Men precis efter releasen kommer den bara att vara tillgänglig online på Tokyo MX men oroa dig inte, du kan fortfarande se den på Netflix efter några veckors release.

Fansen har väntat på Little Witch Academia säsong 2 efter att den första säsongen fått stor respons. De beskrev det som ett konstverk eller en dold pärla.

Denna anime är mycket älskad av publiken eftersom den inte bara är en jakt på skatten, den handlar om lycka och vem älskar inte magi? Huvudpersonen Akko är rolig och knäpp och folk såg sig själva i henne.

Hon är beslutsam och modig som inspirerar människor och säger åt dem att först tro på sig själva. Kort sagt, den här animen kollar in alla rutorna åt oss och vi tycker att det är ett måste för er alla där ute. Det spelar ingen roll om du är en animeälskare eller inte, den här hälsosamma serien kommer att göra din dag!

Hur exalterad är du inför Little Witch Academia säsong 2? Vad har du för förväntningar på den? Låt oss veta i kommentarsfältet nedan!

Vanliga frågor

Är Little Witch Academia populärt?

2019 listade Crunchyroll Little Witch Academia i deras topp 100 bästa anime på 2010-talet, och beskrev den som en charmig berättelse om ålder. IGN listade också Little Witch Academia bland de bästa animeserierna på 2010-talet. På grund av stor efterfrågan har processen för Little Witch Academia säsong 2 påbörjats och kommer snart att visas på dina skärmar!

Kommer det att bli en säsong 3 av Little Witch Academia?

Även om Trigger har varit ganska upptagen ända sedan tillkännagivandet av Little Witch Academia säsong 2 men har inte pratat om animens tredje säsong. Därför, trots flera spekulationer, är Little Witch Academia säsong 3 fortfarande inte förnyad.

Tog Netflix bort Little Witch Academia?

Netflix har bekräftat att de två Little Witch Academia-filmerna är planerade att lämna streamingplattformen den 9 oktober för att börja streama exklusivt på Mixer. Little Witch Academia kommer att gå med i Ninja som det senaste högprofilerade namnet för Microsofts nya streamingplattform. Little Witch Academia säsong 2 kommer dock fortfarande att streamas på Netflix från 2022.

Ska jag se Little Witch Academia-filmen före Little Witch Academia säsong 2?

Var och en, det spelar egentligen ingen roll. De har båda ungefär samma kvalitetsnivå. De är inte beroende av varandra för att förstå vad som pågår. Du bör dock så småningom titta på OVAs (särskilt den första) eftersom de packar en hel del kul i en så liten tidslucka.

Varför kan inte Akko göra magi?

På grund av sin vardagliga bakgrund är Akko mycket inkompetent med magi, särskilt när det gäller att använda flygande kvastar trots att hon har tränat på denna färdighet flera gånger. Hennes oförmåga avslöjas för att bero på Dream Fuel Spirit som användes av Chariot i hennes magiska show, som tömde hennes magiska kapacitet.

För mer information:

Det är fortfarande för tidigt för trailern till Little Witch Academia säsong 2, men tills dess titta på Trailer för säsong 1 .

För fler uppdateringar som denna besök vår underhållningsbloggMarknadsaktiviteten.