Lindsey Buckingham och hans fru skildes efter 21 år, mitt i en affär?

Den tidigare Fleetwood Mac-sångaren/gitarristen Lindsey Buckinghams stora kärlek är över, när hans fru Kristen Messner ansökte om skilsmässa. Paret har tre barn tillsammans och ska gifta sig 2000.

71-åringen träffade Messner, 50 år gammal vid tiden för deras möte på 1990-talet. De blev romantiskt involverade när hon tog hans foto för ett av hans skivomslag. Buckingham berättade för Las Vegas Review-Journal för ett decennium sedan att han hade turen att hitta kärleken senare i livet med någon som delar intressen och alltid har stöttat eftersom de inte letade efter varandra som vanliga människor skulle bero på outtalad kommunikation på långt håll vara mer kraftfull än ord som sägs ansikte mot ansikte över långa avstånd.

Jag hade många galna flickvänner, och mycket av det var bara en utväxt av den livsstil vi alla ledde, sa fingerplockaren.Jag såg många vänner som var föräldrar och makar – under tidigare decennier – som inte riktigt var där och som på ett sätt stökade till sina barn och inte var där för sina familjesituationer. Så jag väntade och hade turen att träffa någon relativt sent... det har fungerat riktigt bra. Jag fick allt annat skräp ur vägen.

Ordet om Buckinghams trasiga familjekedja kommer när musikern tog till Twitter för att marknadsföra ett nytt album, I Don't Mind, och hans turné 2021.

Mitt nya självbetitlade album är ett album som jag har tänkt att få ut i ett par år nu, men vid mer än ett tillfälle har oförutsedda omständigheter gjort det nödvändigt att skjuta upp planer, Buckingham twittrade tisdag.

Nu när vi är tillbaka i växeln är jag stolt över att äntligen få dela ny musik med mina lyssnare!

Det råder ingen brist på offentliga uppbrott för Buckingham, som blev berömt utsparkad ur det legendariska bandet 2018. Hans virvelvindande romans med sångpartnern Stevie Nicks kraschade under Fleetwood Macs uppgång till berömmelse när de var på topp i mitten av 70-talet – under vilken tid droger och slagsmål också spelade in.