Lili Reinhart och Cole Sprouse: Varför bröt paret upp? Vad hände mellan dem? Klicka för att veta!!

Det mest bedårande och trendiga paret Lili Reinhart och Cole Sprouse bröt upp. Upprörande!? Ja, paren tillkännagav officiellt slutet på deras förhållande. Paret var allas favorit och hade ett stort fans som följde för sina parmål och beundrande förhållande.Nyheten från paret gjorde sina fans ledsna. Deras fans ville att de skulle lappa ihop sig och leva ett lyckligt liv. Vad hände mellan dem? Varför bröt de upp helt plötsligt? Vi är här för att ge dig all information.

Fortsätt läsa för att veta mer!

Lili Reinhart

Lili Pauline Reinhart är en amerikansk skådespelerska. Den 23-åriga skådespelerskan är känd för sin roll som Betty Cooper i CW tonårsdramaserien Riverdale. Hennes utseende och hennes roll köpte henne massor av uppskattning och en stor följare.

Hon är också känd för sin roll som Annabelle i serien Lorene Scafaria. En av hennes tv-serier Law and order: Special Victims Unit blev en stor hit och fick många positiva recensioner.

Hon sågs också i filmer som Lilith, Not waving but drunkning, The Kings of Summer, Gibsonburg och Forever end. Lili Reinhart är också författare till boken Swiming Lessons: Poems. Hon nominerades i Newyork Vision Fest för kategorin Breakthrough performance award för serien The First hope 2013.

Skådespelerskan vann Choice Drama TV-skådespelerska och Choice TV-skeppspriser i rad 2018 och 2019 för serien Riverdale. Dessutom vann hon tre priser i andra kategorier för serien Riverdale in teen Choice Awards.

Cole Mitchell Sprouse

Cole Mitchell Sprouse är en amerikansk skådespelare känd för sin roll som Cody Martin i Disney Channel-serien. Han fick ett stort fans för sin roll som Jughead i CW tonåringsdramat Riverdale. Till en början sågs skådespelaren i serier som The Suite Life of Zack and Cody och dess spin-off The Suite Life on Deck.

Han har också sett i filmer som Big Daddy, The Astronaut’s Wife, Diary of a sexaddict, I saw mamma kyssa jultomten, The Master of Disguise, Eight crazy nights och Apple Jack. Hans serier, som Grace Under Fire, Friends, The nightmare room, That To's show, The Emperor's new school, Enligt Jim och Riverdale, är en stor hit.

Cole Sprouse vann många utmärkelser i Teen Choice-utmärkelser för serien Riverdale i många kategorier i rad under tre år. Han är den mest beundrade skådespelaren av många.

Lil Reinhart och Cole Sprouse: Bryt upp

De amerikanska skådespelarna sågs tillsammans i den berömda serien av Amerika, Riverdale. Paret hade ett stort fans för sin kärlek på skärmen. Deras förhållande började först efter serien Riverdale.

Lili Reinhart och Cole Sprouse gjorde sitt förhållande officiellt år 2017. Parets treåriga förhållande tog slut i år. Paret tog det till sin sociala medieplattform och meddelade sin splittring. Enligt de senaste rapporterna är det känt att paret inte sitter i karantän tillsammans och inte träffade varandra.

I april reagerade Sprouse på spekulationer om att han fuskat med modellen Kaia Gerber: När jag först gick in i ett offentligt förhållande var detta en av de förutsebara konsekvenserna. Och även om jag verkligen aldrig hade för avsikt att skämma bort någon del av mitt privatliv till den glupska horden, är det uppenbart att min återhållsamhet med att uppdatera dem har gjort det möjligt för dem att driva sin egen agenda på mina vanor och livsstil.

Reps för Reinhart kommenterade inte, och de för Sprouse kom inte tillbaka till oss.

Kommer skådespelarna att vara tillbaka igen för Riverdale? Vi får vänta på uppdateringarna!

Håll utkik för fler uppdateringar!!