Lili Reinhart och Cole Sprouse gör slut efter att ha dejtat i tre år! Klicka för att läsa mer information.

Cole Sprouse och Lili Reinhart har varit dejtade i 3 år men nu finns det nyheter att de inte är tillsammans längre. 27-åriga Cole och 23-åriga Lili ses på Riverdale som ett par. De började dejta varandra år 2017 när Riverdale debuterade. Riverdale är en mycket intressant show, det har släppts fyra säsonger tills nu och säsong 5 är på väg att släppas snart.

Anledningen till deras uppbrott

Enligt källorna är avståndet mellan paret den främsta orsaken till deras uppbrott. På grund av den pågående krisen på grund av coronavirus-pandemier gör avståndet att deras relation tar slut. De separerade av varandra innan pandemierna slog till, de är separat i karantän under låsningsperioden.

Innan uppbrottet lever de som riktiga kärleksfåglar och bryr sig väldigt mycket om varandra men avståndet är som gift mellan dem. Detta avstånd mellan paret leder till slutet av förhållandet. År 2017 började de dejta i juli månad och avslutar sitt förhållande i maj 2020. De gör sitt första röda mattan framträdande år 2018 som ett verkligt par inför sina fans och allmänheten.Hur påverkar detta verkliga avstånd mellan dem säsong 5?

De spelade rollen som paret som heter Jughead och Betty på CW's Show Riverdale och visade sig vara en mycket succéshow. Riverdale är en kärlekshistoria mellan pojke och flickor i tonårsåldern som filmade paret väldigt smidigt. Det finns 4 säsonger av programmet som har sänts och nu finns det nyheter om kommande säsong 5!

I säsong 5 kommer det att bli en intressant twist. Det är på väg att ta ett steg i showen till framtiden för detta tonårspar och filma deras vuxna liv. Under den kommande säsongen där båda huvudrollerna kommer att spela som kåta unga vuxna. Kanske kommer deras uppbrott i verkligheten att påverka showen och deras roll som betty och jughead.