LG Wing Name slutfört för kommande Dual-Display-telefon. Klicka här för att läsa i detalj.

LG:s nya smartphone The Swing kommer att debutera den 14 september. Enligt de kommande rapporterna kommer smarttelefonen att vara unik med två skärmar i en virvlande formfaktor. För att ge tittarna en glimt av detsamma har företaget släppt en ny teaser. Den visar sin glidande T-formade mekanism.

Vingen tillhör LG:s nyligen lanserade Project Explorer. Företaget lämnade ingen sten ovänd för att välja det kloka namnet på detsamma. Det gjordes genom att se användarens förtrogenhet och produktens befintliga namn på marknaden.Funktioner

Nu pratar vi om dess specifikationer, den läckra telefonen kommer att vara en 5G-enhet. Den har också en trippel bakre kamera med en 64-megapixel huvudsensor. Det skulle ha en snapdragon av 7 processorserier förväntas 765 Soc. Att vara en mobil med dubbla skärmar skulle skärmstorleken för densamma vara cirka 6,8 respektive 4 tum. Förutom att ha funktionen av multitasking som dess egenskaper med dubbla skärmar erbjuder, har andra detaljer inte nämnts ännu.

Jämförelse med Velvet

Med tanke på dess detaljer kan den vara jämförbar med LG:s sammet. Dess funktioner för snapdragon och trippel bakre kamera skulle förbli lika i båda mobilerna. Sammet tillhör dock LG:s projekt Universal-linje. The Wing, företaget har gjort det klart att båda kommer att vara av olika slag, vilket indikerar deras distinkta specifikationer. The Wing är den första produkten av LG:s projekt Explorer efter framgången med dess universella serie.

Pris

Priset blir ett viktigt kriterium vid köp av en smartphone. Eftersom företaget inte har släppt priset för Wing, kan vi förvänta oss det runt $ 1260 internationellt och Rs. 92 138 i Indien. Med sitt rejäla pris i åtanke är det tydligt att den här telefonen inte kommer att vara lämplig för en vanlig mellanhand. Om du har en stor ficka att spendera på kommer detta säkert att vara din grej.

Mottot bakom Vingen

Beskrivande syfte, det skulle tjäna, förklarade företaget- Det syftar till att upptäcka nya sätt att interagera med mobila enheter och ändra etablerade användarnormer. Vingen kommer att leverera en ny annorlunda formfaktor. Och mobilupplevelse som skulle vara omöjlig att skapa med konventionella smartphones.

Efter att ha ökat användarens iver är företaget äntligen redo att avslöja det. Om du fortfarande inte vet när det är? Då är svaret imorgon kl 10 på Et. Evenemanget äger rum virtuellt från företagets officiella YouTube- och Facebook-konton. Så glöm inte att ha en klocka.

Fortsätt följa oss för fler nyheter och recensioner!