LG Wing: LG lanserar den senaste LGE LM-F100N med den nya dubbelskärmsfunktionen. Klicka här för att veta specifikationerna

LG är ett av de äldsta och pålitliga elektroniska varumärkena som har behållit sin plats sedan starten. Konglomeratföretaget sysslar med ett brett utbud av produkter och försöker till och med hårt för att hålla jämna steg med konkurrensen. Med detta tänkesätt kommer LG aka Life’s Good kontinuerligt med några nya förändringar och experimenterar i stor skala.

Alla tekniska kunniga kommer att bli glada över att höra om deras nya lansering inom smartphonesegmentet. Även om de sakta tappar sin marknad och kunderna med tiden, men denna nya LGE LM-F100N kommer säkert att få tillbaka kunderna.LG har uppdaterat varje detalj relaterade till denna smartphone på Geekbench-webbplatsen. Enligt de nämnda specifikationerna kommer denna nya LGE LM-F100N att bli en av de bästa LG-smarttelefonerna.

LGE LM-F100N: Design

LG:s senaste smartphone LGE LM-F100N finns fortfarande inte på marknaden världen över. Men enligt rapporten har LG arbetat hårt för att komma fram till en annorlunda och unik designad mobiltelefon. Alla tidigare smartphones är på något sätt lika i utseende och har till och med en traditionell design.

LGE LM-F100N: Dubbel display

Den mest fascinerande uppdateringen som kommer upp hela tiden är den nya dubbla skärmen. Detta är ett helt distinkt attribut som numera i allmänhet ses i de flesta av de senaste smartphones. Mobiltelefonen med dubbla skärmar har en 6,8-tums primär skärm tillsammans med en kvadratisk sekundär.

Även om användarna kan hitta andra företags smartphones med denna nya dubbla skärm som Samsung Galaxy Z Fold 2 och Microsofts Surface Duo. Men denna LG Wing eller LGE LM-F100N viks från en stående orientering till en T-formation.

Enligt Android Authority som på något sätt har fått videon från den senaste lanseringen visar funktionerna för dubbel skärm. Enligt den videon visar den vänstra primära skärmen helskärmsnavigeringsinformation medan den sekundära skärmen hjälper till med musik och samtal.

LGE LM-F100N: Specifikationer

Den senaste LG Wing som är specifikt känd som LGE LM-F100N innehåller den senaste Octa core Qualcomm Snapdragon-processorn. Enligt den delade noteringen har smartphonen Qualcomm Snapdragon 765G. Det utgör 8GM RAM och körs på Android 10 operativsystem. Men det konstiga tillkännagivandet som sänker poängen för den här smarttelefonen är att den bara kommer att ha 128GM-lagringsmöjligheter. Det kommer inte att finnas någon annan lagringsvariant tillgänglig. Detta kommer säkerligen att intensifiera hela priset för denna LG Wing.

Det finns ingen sådan uppdatering angående kostnad och lanseringsdatum för denna produkt. Men när det kommer några nyheter kommer vi att informera dig om allt.