Lexi Hensler: American Model Dark Truths | Personligt liv | Relationer | Familj | Karriär | Youtuber

Lexi Hensler är en mycket känd YouTube-stjärna och en Instagram-influencer. Hon blev känd genom sin Instagram-profil och med sina glada YouTube-videor som hon lägger upp dagligen. Hennes allra första video på YouTube släpptes i april 2014, från den tiden fram till nu har hon fått ett stort fans för sin personlighet och sitt utseende. Hon har nu 2,8 miljoner prenumeranter på sin YouTube-gemenskap och 2,3 miljoner följare på sitt Instagram-konto. Hennes riktiga namn är Alexander Elizebeth Hensler men hon bestämde sig för att gå med Lexi Hensler själv eftersom hon inte alls gillade namnet Alex. Hennes fans lär känna henne genom hennes Instagram-konto där hon regelbundet lägger upp sina bilder från sina senaste fotograferingar eller vart hon än reser ut.

Lexi Henslers barndomsliv och hennes stödjande familj

Lexi Hensler föddes och växte upp i Los Angeles, Kalifornien. Även om hon har tillbringat ett par år i Bakersfield, Kalifornien också. Hon började med skådespeleri vid en mycket ung ålder av 14 och kom med i några komedishower i stand-up. Hon har en äldre bror som bor i Washington DC, men de växte inte upp tillsammans, men hon älskar honom fortfarande från sitt hjärta. Hennes mamma driver ett barnsjukhus och hennes pappa är också skicklig på sjukhusledning och har varit bra på att föryngra sviktande sjukhus. Lexis föräldrar var mycket stödjande av henne på grund av att hon var kreativ i en mycket ung ålder och pushade henne att fortsätta det hon drömde om, vilket hjälpte Lexi Hensler att få självförtroende för att fortsätta skådespeleriet.

Hon är mycket förtjust i sin mamma mycket mer sin pappa, så mycket att hon till och med presenterade sin mamma i en av hennes YouTube-videor som släpptes i oktober 2018 med titeln, FÖRVÄNDAR MIN MAMMA TILL MIG!!! och i de andra par av hennes videor också.Lexi Hensler

Vad gjorde Lexi Hensler känd?

Lexi Hensler fick sin berömmelse och popularitet med sin Instagram-profil som är fylld med bilder på henne med modelloutfits. Hon brukade lägga upp bilder på henne varje dag och vad som händer i det dagliga livet. Hon tjänade också på TikTok-drillen och hade 2,1 miljoner följare på den plattformen. Hon började sin karriär vid 14 och började också synas i komedivideor. Med det har hon också gjort en hel del varumärkesrecensioner genom vilka hon tjänat både pengar och berömmelse.

Vad är Lexi Hensler förtjust i?

Lexi hensler gillar hundar och Ilambas. Hon har till och med 2 hundar, den ena är en bichon-stekt ras och den andra är av rasen Schnoodle. Utöver det gillar hon också att göra smink, mode, interagera med sina fans på LIVE på Instagram och utomhusfester med sina vänner. Hennes favoritfärger är gult och rosa. Hon älskar också rock and roll typer av musik, mestadels heavy metal och punk musikgenrer.

Favorit YouTubers av Lexi Hensler

Lexi Hensler är ett fan av få YouTubers och en av dem är makeupartisten som har sin egen show Instant Influencer James Charles. Hennes favorit YouTubers är Jenna Marbles och David Dobris som är ett inbitet fan. Hon är också ett fan av sina favoritsamarbeten Brent Rivera & Ben Azelart som hon har gjort många videor med och fortfarande samarbetar med.

Hennes tidigare relation och kärlek

Lexi Hensler

Lexi Hensler och Charles Wilson började dejta runt i månaderna 2020. Hon postade också ett Instagram-inlägg med bildtexten vår första dejt och hon gjorde dem också tydliga för sina fans med sin video Saying yes to my boyfriend i 24 timmar (Möt min bf ). Innan de båda bröt upp gifte sig Christian och Lexi Hensler, vilket hon senare avslöjade var ett skämt. Inte så länge, efter deras uppbrott, gjorde Brent Rivera en video med Lexi Hensler som Christian svarade på sin Instagram som Things not do 3 veckor efter ett uppbrott. Deras fans reste sig efter det chockerande svaret och frågade varför de gjorde slut och anledningen till det i varje inlägg. Christian stängde av dessa kommentarer och senare bekräftade Lexi Hensler sitt slut med Christian i en YouTube-video.

Rykten med Brent Rivera & Ben Azelart

Lexi Hensler

Lexi Hensler var väldigt nära sina vänner eller så kallade kompisar Brent Rivera & Ben Azelart och de samarbetar på flera av hennes YouTube-videor. Det är så nära varandra som fick många människor att se bortom deras vänskapsband och tro att de dejtade på ett sätt. Lexi tog upp ryktena i en video och sa att hon aldrig dejtat brent och att han är en av de mest otroliga människor hon har träffat, så jordnära, intelligent och så givande. Hon tillade också att hon älskar honom men att de är riktigt bra vänner.

Utöver det tog Lexi Hensler också upp ryktena om Ben Azelart och sa att bror-systerförhållandet och att de var så nära i LA på grund av att de bor där.

Hennes mode och fysik

Lexi Hensler

Lexi Hensler-fans älskade henne inte bara för hennes personlighet utan också för hennes fysik. Hon har ett brett leende ansikte och blont hår. Hon tränar och håller sig smal hela tiden. Hon gillar att färga håret varje gång, men i många av hennes videor eller bilder verkar hon ha sin färg i gult. Hennes fans älskade hennes ögon och de lysande positiva vibbarna som hon ger ut från sina bilder såväl som sina videor. Hon älskar att vara färgstark hela tiden vilket är ganska tydligt i hennes Instagram-bilder. Hon är 5'2 och älskar att vara kort. Men det är tråkigt för henne när folk träffar henne var som helst och de frågar åh, vi trodde att du skulle vara lång och de ser väldigt besvikna ut.

Lexi Henslers varor

Lexi Hensler

Lexi Hensler

Lexi Hensler har startat sin egen merch LEXI ILLAMA där hon säljer produkter som huvtröjor, tröjor, t-shirts och huvudbonader, etc. Namnet på Illama är för att hon älskar djuret och för sin 22-årsdag besökte hon faktiskt en gård för Illama där. För att starta ett eget varumärke skulle idén ha varit från hennes vän Brent Rivera som kom på en väg tillbaka. Dessutom hade webbplatser som Redbubble redan lanserat några Lexi Hensler-fanprodukter som inkluderade skräddarsydda kläder.

Nickelodeon-tvillingarna

Lexi Hensler

De berömda Instagram-tvillingarna, Alan Stokes och Alex Stokes som har sin egen YouTube Channel Stores Twins med 6,8 ​​miljoner följare är kända för sitt YouTube-innehåll och sin personlighet. De har samarbetat med Lexi Hensler många gånger och har varit goda vänner med henne. Utöver det har de också samarbetat med Lexi Hensler-vänner – Brent Rivera & Ben Azelart också. Till och med en gång åkte de alla till Galen center för att delta i Nickelodeons 2019 Kid's Choice Awards i Los angles, CA. Eftersom Lexi också var väldigt nära dem, frågade folk på sociala medier om hon dejtar dem och till och med rykten spreds om det men hon förnekade dem alla.

Hur mycket tjänar Lexi Hensler?

Lexi Hensler har en uppskattning nettoförmögenhet på 200 000 USD. Hennes YouTube-videor handlar främst om att hon gör utmaningar själv eller av sina fans på Instagram, vloggar om turnéer, gör spratt och överraskande videor, och i stort sett mest vad hon gör med sitt liv och vad hennes fans tycker är intressant med henne. Hon tjänar pengar också med samarbeten och varumärkesstöd som hon ofta gör på sin Instagram såväl som för sina YouTube-videor. Hon är väldigt aktiv på dessa plattformar och är interaktiv med sina fans också. Dessutom lägger hon regelbundet upp videor på sin kanal som gör hennes fans glada.

Lexi Hensler

Följer Lexi Hensler tatueringskultur?

Lexi Hensler

Ja, hon gör knappast som hon nämnde i videon av Awesomeness TV Lexi Hensler Answers the Internet’s Most Searched Questions där hon avslöjade att hon har 5 tatueringar på kroppen. Lexi Hensler avslöjade också att en av dem hade en rolig historia eftersom det var hennes vän Caleb som tog med sig en tatueringspistol på Amazon under ett häng och han lät honom tatuera hennes fot. Det var en symbol för halvmånen men hennes vänner tror att det var i form av D och hon tror också att hon behöver fixa sig så småningom.

Det handlar om henne just nu.