Letar du efter mods för Divinity: Original Sin II? Du är på rätt plats, använd dessa mods för att förbättra din spelupplevelse!

Divinity: Original Sin II, utvecklat och publicerat av Larian Studios, är ett rollspel, ett videospel som ursprungligen släpptes den 14 september 2017.Nu är videospelet tillgängligt på plattformar som Playstation 4, Microsoft Windows, macOS, Xbox One och Nintendo Switch. Spelet har två lägen - Singleplayer och multiplayer.

Recension av Divinity Original Sin II — Epic Old School R.P.G | av Oggie Recensioner | Medium

Det är redan ett framgångsrikt spel, men det betyder inte att det inte kommer att ha några mods. Det här videospelet har tusentals modifieringar som gör Divinity: Original Sin II mer elegant och attraktiv.Vi har sammanställt de bästa och populära modsna åt dig!

För att installera Divinity: Original Sin II mods

Det är alldeles för enkelt att installera mods för videospelet. Om du har spelet på Steam kan du hämta mods från Steam Workshop från spelets sida i ditt bibliotek. Vilken mod du än vill, klicka på 'Prenumerera' på just den moden.

Om modden du vill installera inte är tillgänglig på Steam-verkstaden kan du få den modden från Nexus-moddar. Ladda ner den du vill ha och extrahera dem med hjälp av ett ZIP- eller RAR-extraktionsverktyg. Dra sedan mappen 'Data' till rätt mapp.

Ta en titt på Divinity Original Sin 2 PS4-spel som visar upp karaktärsskapande, strid

Bästa mods för Divinity: Original Sin II

Det finns tusentals mods tillgängliga för detta spel. För att inte göra dig förvirrad har vi samlat de bästa modsna åt dig. Kolla på dem:

  • Look Fabulous: Nackdelen med detta videospel är att karaktärsskaparen inte har en enorm mängd alternativ. Men denna mods får det att hända. Den lägger till ett enormt urval av nya frisyrer, masker, ansikten och accessoarer för att anpassa din look och låta dig bli mer distinkt.
  • Hantverksöversyn: Denna mod har 1500 nya hantverksrecept, mer än 500 nya föremål; såsom vapen, rustningar och tillbehör. Den har också kraften att skapa rörliga föremål.
  • Hybridfärdigheter utökade: I denna mod, när du kombinerar två böcker, får du en ny besvärjelse. Den lägger till nästan 40 nya färdigheter som är resultatet av tidigare oanvändbara bokkombinationer.
  • Infinite Spirit Vision: Den här modden låter dig inleda konversationer med spöken och andar och öppnar nya sätt att lösa uppdrag. Med denna mod kan du till och med se spöken som är längre bort från dig.
  • Artificer and Bard Skills: Med denna mod kan du lägga till upp till 50 nya färdigheter till spelet. Antingen kan du blanda och matcha färdigheterna med andra i spelet eller använda dem för att skapa Artificer- och Bard-karaktärer.

Årets spel 2019: Divinity: Original Sin II | GamesIndustry.biz

Det är inslaget för dagen. För mer information, håll kontakten med oss!

Fanns min artikel intressant? Du kan kolla min andra artikel om The Elder Scrolls IV: Oblivion Mods.